O profesoară canadiană a fost suspendată din funcție după luni de critici din partea părinților cu privire la sânii ei protetici mărimea Z, potrivit Telegraph.co.uk.

Citește și: VIDEO- Panică pentru zeci de pasageri ai unui avion care se îndrepta spre Germania/ Pasager: ”A intrat în cădere liberă. Oamenii și mâncarea au zburat”

Femeia se apără și spune că sunt sânii ei naturali, nu unii artificiali, și nu are ce face împotriva dereglării hormonale prin care trece. 

Citește și: Nebunie pe TikTok pentru niște cizme! Costă 350 de dolari, dar toată lumea le vrea și se vând la preț triplu

În ciuda drepturilor care privesc identitatea de gen, școala din Ontario, Canada, a decis că e mai bine pentru interesul elevilor să-i dea o pauză profesoarei (sau profesorului).

Profesoara, fotografiată în haine de bărbat 

Kayla Lemieux, profesoară de arte industriale la Liceul Oakville Trafalgar din Ontario, a fost fotografiată de paparazzii unui ziar local în afara școlii, îmbrăcat ca bărbat și fără sânii falși.

Profesoara susține că nu era ea în fotografie și că sânii  ei sunt reali.

O publicație locală susține că așa arată de fapt profesoara cu sâni gigantici

[Sursa foto: Twitter]

Dna Lemieux a spus că suferă de o afecțiune rară numită Gigantomastia și că s-a născut „Intersex”, mai degrabă decât să fie transgender.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit Institutelor Naționale de Sănătate, Gigantomastia este o „afecțiune rară caracterizată prin creșterea excesivă a sânilor”.

Citește și: Un fan MMA și-a folosit prietena pe post de sac de box în timpul unei relații de 8 luni, înainte de a o ucide/ Judecătorul: ”Singura pedeapsă pe care o pot impune este închisoarea pe viață”

În urma fotografiilor publicate, o purtătoare de cuvânt a consiliului școlar al districtului Halton din Ontario a declarat pentru The Toronto Sun: „Deși a fost suspendată momentan de la cursuri, profesoara rămâne angajata școlii până la clarificarea situației”.

Controversele din jurul profesorului au început anul trecut, când a apărut predând cursurile cu o perucă ciudată, iar aspectul uriaș al sânilor a speriat pe toată lumea.

Kayla Lemieux

Saga care a urmat a inclus plângeri ale părinților care au reclamat conducerii aspectul ei inadecvat pentru copii și au existat chiar amenințări cu bombe la școală.

Într-un interviu pentru The New York Post, Kayla Lemieux a declarat: „Nu pot să vă spun cine este [în fotografie] pentru că implic pe nimeni altcineva. Eu sunt cine sunt. Așa arăt. Eu acum mă aflu în căutarea identității proprii. Nu port sâni protetici. Sânii mei sunt reali".

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Profesoara a declarat pentru ziarul citat că a început terapia de înlocuire a hormonilor în 2021 și a fost „în tranziție” în ultima perioadă.

Kayla Lemieux, la cursuri

Cu toate acestea, ea a spus că „nu este o persoană transgender”, ci s-a născut „Intersex”. Kayla Lemieux a mai spus că gigantomastia a fost determinată de terapia cu hormoni.

Citește și: Singurul exercițiu fizic care te îmbătrânește mai repede, dezvăluit de un medic estetician

"Este o afecțiune rară, nu există nicio îndoială în acest sens. Afectează femeile foarte rar, dar în cazul meu, cred, și medicul meu crede, s-a produs pentru că am și cromozomi xx. Sensibilitatea hormonilor la estrogen ar fi provocat anomalia", se apără profesoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si