Valul de căldură persistă în toată țara și în zilele următoare. Codul portocaliu se extinde și cuprinde aproape toată țara. Mâine va fi o zi sufocant de caldă, cu disconfort termic ridicat și maximă de până la treizeci și opt treizeci și nouă de grade, iar sâmbătă meteorologii emit cod nou cod de caniculă, va fi cod roșu.

În Crișan, Banat, Oltenia, Muntenia și în Moldova se vor înregistra temperaturi maxime între treizeci și șapte și patruzeci și unu de grade.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de optzeci de unități, iar minimele termice nu vor coborî sub douăzeci de grade, astfel că vor caracteriza în continuare nopți tropicale.

La noapte, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între unsprezece grade în estul transilvaniei și până spre douăzeci și șase de grade pe litoral, precum și în dealurile de vest, iar în vest în sud și în sud est pe arii restrânse.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si