Astăzi, cerul a avut înnorări temporare și după amiaza și seara au fost averse însoțite de descărcări electrice. Prin zonele montane și submontane, în special ale Carpaților Occidentali și Meridionali, iar la altitudini de peste două mii de metri au fost chiar și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar temperaturile maxime s-au situat între paisprezece și douăzeci și trei de grade.

La noapte vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi minime ce se vor situa în marea lor majoritate între două și zece grade.

Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare și doar izolat sunt anunțate averse slabe prin zonele montane și submontane din Carpații Meridionali unde și la la altitudini de peste două mii de metri trecător pot fi chiar și precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat, izolat va fi ceață, iar în special în depresiunile din Carpații Orientali vor fi condiții de brumă.

Mâine, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în regiunile vestice și nord vestice, dar în vestul teritoriului, vremea va fi destul de răcoroasă. Cerul va prezenta înnorări temporare în zonele montane și submontane, dar și prin regiunile vestice și sudice unde sunt anunțate ploi slabe.

La munte avem chiar și condiții pentru precipitații mixte la altitudini de peste două mii de metri, iar temperaturile maxime de mâine se vor situa între paisprezece și douăzeci și trei de grade.

Vremea în fiecare regiune a țării

În Muntenia, cerul va fi variabil. Vântul va adia slab. Temperaturile sunt în ușoară scădere vor fi șaisprezece grade în Târgoviște, șaptesprezece grade în Ploiești.

În Transilvania, cerul va fi mai mult înnorat și se vor înregistra până la cincisprezece grade în Sibiu, paisprezece grade în Brașov.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În Moldova, avem parte de vreme închisă, iar termometrele vor indica până la optsprezece grade în Galați, șaisprezece grade în Iași.

În vestul țării se anunță atmosferă în mare parte mohorâtă, cu ploi doar pe arii restrânse, iar maximele ating iată douăzeci și două de grade în Timișoara, la fel și în Arad.

În Oltenia, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare. Șansele să plouă sunt reduse, iar termometrul va indica până la nouăsprezece grade în Craiova, optsprezece grade în Slatina.

În Dobrogea, sunt anunțate ploi doar pe arii restrânse, iar maximele ating iată cincisprezece grade în Mangalia, optsprezece grade în Tulcea.

În Capitală, vremea a fost astăzi răcoroasă. Cerul a fost temporar noros, vântul a suflat la până la moderat, iar temperatura maximă a fost de douăzeci de grade. La noapte, cerul va avea înnorări trecătoare, vântul va adia slab, iar minima coboară la nouă grade. Mâine, să știți că avem parte de vreme închisă, destul de rece, iată, cu temperaturi în scădere față de cele de astăzi. Se vor înregistra în jurul prânzului optsprezece grade.

La munte cerul avea înorări trecătoare și mai ales după amiaza și seara vor fi averse însoțite de descărcări electrice. Mai mult prin Carpații Occidentali și Meridionali, ci doar izolate în rest, iar la altitudini de peste două mii de metri, sunt chiar și condiții pentru precipitații mixte.

Termometrele vor indica până la opt grade în Semenic, treisprezece grade la Stâna de Vale.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe litoral vremea va fi în continuare destul de răcoroasă. Cerul va fi temporar noros și trecător vor fi averse slabe, iar vântul va avea intensificări de scurtă durată. Șaptesprezece grade se vor înregistra în Eforie Nord, cincisprezece grade în Mamaia.

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Sf. Constantin și Elena? Spune-le ”La mulți ani”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si