Valul de căldură va continua să se intensifice mâine. Toată țara se află sub cod galben și portocaliu de caniculă, mai ales în Banat, Oltenia, sud vestul Transilvaniei și în jumătatea de vest a Munteniei.

Se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate pentru această dată. Maximele se vor situa în aceste zone între treizeci și patru și treizeci și opt de grade. Disconfortul termic va fi unul accentuat, iar indicele temperatură umezeală va depăși pragul critic de optzeci de unități.

Noaptea se anunță a fi una tropicală, mai ales în regiunile sudice și doar izolat. În rest, temperaturile minime se vor situa între zece grade în depresiunile din Carpații Orientali, până spre douăzeci și două de grade pe litoral, dar și în dealurile de vest. Cerul va fi mai mult senin. Unele înorări, mai ales la începutul nopții, când izolat vor fi averse și descărcări electrice cu o probabilitate mai mare în partea de sud est a țării.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Vântul va sufla slab până la moderat.

Mâine, cerul va fi mai mult senin, unele înorări după amiaza prin zonele de munte, unde, izolat, vor fi ploi slabe, de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile maxime se vor încadra între douăzeci și nouă și treizeci și nouă de grade.

Citește și: VIDEO Europa, sub cupola de foc! În Italia s-a declanșat alertă portocalie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si