Până în această seară la ora douăzeci și trei avem în vigoare un cod galben de instabilitate atmosferică și cantități însemnate de apă. În Banat, Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali, cât și în vestul Transilvaniei și local în Maramureș vor fi averse cu descărcări electrice și izolat grindină, iar în intervale scurte de timp cantitățile de apă pot ajunge chiar și la cincizeci de litri pe metru pătrat.

La noapte, cerul va avea înorări accentuate și vor fi perioade cu ploi descărcări electrice și intensificări ale vântului, asta în special în Oltenia, Banat, Crișana, vestul Transilvaniei și al Munteniei. Vor fi și condiții pentru grindină, iar în restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între șase și șaisprezece grade.

Mâine, cerul va fi variabil cu înnorări prin centrul și în vestul țării, cât și la munte, iar în aceste zone vor fi intervale cu ploi, descărcări electrice și vânt mai intens. Maximele vor fi cuprinse între douăzeci și două și treizeci de grade.

Ce se întâmplă cu vremea în fiecare zonă a țării?

În Muntenia, cerul va fi variabil, iar valorile termice ajung la douăzeci și opt de grade în Ploiești, douăzeci și opt de grade și în Slobozia.

În Transilvania, va ploua doar izolat. Vor fi până la douăzeci și șase de grade în Sibiu, la fel și în Alba Iulia.

În Moldova, cerul va fi variabil. Vântul va adia slab până la moderat, iar termometrele vor indica o maximă de până la douăzeci și opt de grade în Focșani, douăzeci și șapte de grade în Piatra Neamț.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În vestul țării se anunță ploi torențiale cu descărcări electrice pe arii extinse. Se vor înregistra douăzeci și două de grade în Oradea, douăzeci și două de grade și în Arad.

În Oltenia, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare și doar izolat e posibil să plouă slab. Vor fi până la douăzeci și trei de grade în Târgu Jiu, douăzeci și șapte de grade în Slatina.

În Dobrogea, avem parte de vreme plăcută mâine. Vor fi intervale cu soare, iar temperaturile maxime ajung iată la douăzeci și două de grade în Mangalia, douăzeci și opt de grade în Tulcea.

În Capitală, vremea a fost instabilă astăzi, cerul a fost mai mult înnorat. Au fost perioade cu ploi torențiale, vântul a suflat până la moderat, iar maxima a fost de douăzeci și patru de grade. La noapte, cerul va fi mai mult înnorat. Sunt anunțate precipitații, iar minima coboară la paisprezece grade.

Mâine să știți că se încălzește simțitor. Vor fi și perioade cu soare, iar maxima va fi de douăzeci și nouă de grade la munte, în Carpații Occidentali și în jumătatea de vest a Carpaților Meridionali. Vremea va fi în continuare instabilă și vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse și descărcări electrice.

Douăzeci de grade vor fi în Sinaia, treisprezece grade în Semenic.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Pe litoral, cerul va fi variabil. Vântul va avea intensificări temporare, iar maximele ajung la douăzeci și patru de grade în Eforie Nord, douăzeci și trei de grade în Mamaia. 

Citește și: Cum va fi vremea în weekend? Meteorologii anunță o schimbare radicală pentru zilele următoare. La ce să ne așteptăm?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si