Vremea de astăzi a fost călduroasă, în special în sudul și sud-estul țării, cu instabilitate atmosferică și perioade de ploi în zonele montane, vest, centru și nord. Temperaturile maxime au fost între 23 și 33 de grade, iar la noapte cerul va fi variabil, cu averse și descărcări electrice, în special în regiunile estice și la munte. Minimele vor fi între 8 grade în Carpații Orientali și 21 de grade la litoral.

Cum va fi vremea în fiecare regiune a țării

Vremea va fi caldă în toată țara, cu temperaturi în creștere. Cerul va fi variabil, averse și descărcări electrice posibile în după-amiază și seară, mai ales la munte, în Maramureș, Transilvania, Moldova, Dobrogea și Muntenia. Cantitățile de apă izolate vor depăși 20 de litri pe metru pătrat și este posibilă grindina. Temperaturile maxime vor varia între 25 și 33 de grade.

În diferite zone ale țării, prognoza meteo este următoarea: în Muntenia, vreme caldă și însorită, ploi izolate, maxime până la 30-32 de grade; în Transilvania, cer variabil și maxime până la 28 de grade; în Moldova, vreme caldă și cer senin, maxime până la 29-30 de grade; în vestul țării, vreme plăcută și izolată ploi, maxime până la 30 de grade; în Oltenia, foarte cald și însorit, maxime până la 32 de grade; în Dobrogea, cer variabil cu ploi temporare și descărcări electrice, maxime până la 28 de grade.

În Capitală, zi călduroasă și însorită cu o maximă de 33 de grade. La noapte, cer variabil, vânt slab și minima de 17 grade. Mâine, cer variabil, posibile averse slabe și descărcări electrice după-amiaza, vânt moderat și maxima de 33 de grade.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

La munte, vreme caldă, cer variabil cu temporare accentuări ale norilor, averse și descărcări electrice, intensificări ale vântului, cantitățile de apă pot depăși izolat 25 litri pe metru pătrat, maxime 20 de grade în Semenic și 23 de grade la Stana de Vale.

La mare, temperaturile vor scădea ușor, dar vremea va rămâne caldă, cu cer variabil și averse trecătoare, descărcări electrice și intensificări ale vântului noaptea, maxime 28 de grade în Mamaia și 27 de grade în Eforie Nord.

Prognoza personalizată a arătat că mâine în Pașcani, maxima va fi de 27 de grade și cerul va fi mai mult senin.

Citește și: Beneficiile nebănuite ale mersului prin ploaie! De ce uneori e bine să lași umbrela acasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si