În jumătatea de nord a Crișanei, în Maramureș, în nord-vestul și în centrul Transilvaniei, în nord-estul Moldovei și în sudul și în centrul Munteniei va fi cod portocaliu de caniculă, iar în restul țării va fi în vigoare cod galben de căldură și disconfort termic accentuat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O finalistă Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și "pasată cu un blender" de soțul ei. Detaliile unei crime care a șocat Europa- antena3.ro

La noapte, cerul va fi variabil cu unele înnorări în regiunile sudice și la munte. Izolat se vor semnala averse slabe în sudul Olteniei, în sud-vestul Munteniei și în zona Carpaților Meridionali. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, cu valori ceva mai ridicate în Dealurile de vest și pe litoral, până spre 23, chiar 24 de grade.

Mâine va fi caniculă în aproape toată țara, iar indicele temperatură- umezeală va atinge și va depăși pragul critic de 80 de unități. Asta mai ales în sud, în sud-est și în vest și doar pe arii mai restrânse în rest, astfel încât disconfortul termic va fi unul ridicat.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiază, când se vor semnala averse și descărcări electrice prin Banat, Crișana și pe arii mai restrânse în Maramureș, Transilvania și în zona de deal a Olteniei și a Munteniei.

În special în regiunile vestice vântul se va intensifica pe perioada ploilor și rafalele pot să ajungă la 70 de kilometri pe oră. Vor fi vijelii și condiții pentru grindină, temperaturile maxime se vor încadra între 31 și 37 de grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si