De la ora 14.00 intra in vigoare un cod galben de instabilitate atmosferica, pentru zonele din centrul si nord-vestul tarii. Cantitatile de apa vor depasi pe alocuri 50, chiar 60 de l pe mp, iar vantul ia aspect de vijelie. Avertizarea ramane valabila pana in aceasta seara la ora 22.00.

Peste noapte insa, intra in vigoare un alt cod galben de ploi torentiale pentru patru judete din vestul tarii.

Cel mai cald va fi, astazi, in sudul si sud-estul tarii, unde si gradul de disconfort termic va fi accentuat. Maximele se vor incadra intre 26 si 36 de grade.

In Muntenia, soarele va straluci cu putere pe tot parcursul zilei, iar temperaturile ajung la valori caniculare de pana la 35 de grade in Calarasi, 34 de grade in Ploiesti.

In Transilvania, cerul va fi predominnat innorat, iar pe arii restranse sunt asteptate ploi torentiale, cu tunete si fulgere pe alocuri. Se vor inregistra 28 de grade in Brasov, 30 de grade in Sibiu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In Moldova, avem parte de o zi calda, cu atmosfera insorita si maxime de 33 de grade in Galati, la fel si in Iasi.

In Vestul tarii, norii pun stapanire pe cer, asadar, soarele va fi scump la vedere. Chiar si asa, va fi extrem de cald, iar termometrul va indica 31 de grade in Resita, 33 la Arad.

In Oltenia, cerul va fi in mare parte senin.

Se anuntra o zi torida cu un grad accentuat de disconfort termic si maxime de 34 de grade in Craiova, 36 la Turnu Severin.

In Dobrogea, soarele va straluci din plin toata ziua si urca mercurul din termometre pana la 29 de grade in Constanta, 33 de grade in Tulcea.

La noapte, cerul va fi in mare parte senin, cu innorari tremporare in vestul si centrul tarii, unde, izolat, sunt conditii de ceata.

Minimele se vor incadra intre 12 si 22 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi caniculara in special la orele pranzului, cand si disconfortul termic va fi accentuat.

La noapte, cerul va fi senin, iar vantul va sufla moderat. Minima scade la 19 grade.

Maine, vremea se mentine la fel de calda! Cerul va fi in mare parte senin, iar termometrul va indica 34 de grade.

La munte, avem parte de un grad ridicat de instabilitate atmosferica! Cerul va fi variabil, cu innorari accentuate, in special dupa amiaza si seara! Izolat, cantitatile de apa vor depasi 20 de l pe mp, iar in zonele din Carpatii Orientali si Meridionali, vor fi conditii de grindina. Se vor inregistra…

La mare, ne bucuram de o zi frumoasa, cu vreme calda si atmosfera insorita! Apa marii va avea valori cuprinse intre 23 si 25 de grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si