Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Psihologii spun că omul trebuie să fie dependent sentimental

Omul care nu mai vrea să fie dependent sentimental se izolează de societate și devine nefericit. Psihologii ne învață cum să ne ferim de așa ceva.

Iulian Ciurea,

Singurătatea nu este bună pentru nimeni [Sursa foto: Ziarul Financiar]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din ce in ce mai des apar oameni care spun ca sunt proprii stapani, ca sunt independenti atat financiar cat si sentimental, dar poate un om sa fie independent sentimental?

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

„Daca a ajuns la etatea actuala si nu e internat inseamna ca e dependent sentimental, insemana ca este un om care este produsul sentimentelor”, spun experții.

Singurătatea sentimentală. Psihologi: Orice om e dependent sentimental, altfel nu e bine

De foarte multe ori dupa o despartire oamenii aleg o perioada de singuratate in care spun ca eu nu am sa mai iubesc, o sa ma iubesc mai mult pe mine, nu mai vreau sa investesc iubire in alta persoana, spun ca au nevoie de detasare.

„Ei bine tu poti sa nu mai simti nimic fata de aceea persoana dar trebuie sa inlocuiesti.

Viata emotionala o sa avem in continuu.
Sa vrei sa fii nesentimental, detasat complet si sa-ti controlezi toate trairile este una dintre inventiile aberante ale zilelor nostre, consideră psihologii.

„Daca tu nu esti sentimental poate pari puternic, dar asta te face sa fii foarte putin cautat si foarte putin iubit si nu iti aduce nici un avantaj in viata, degeaba cred oamenii ca autocontrolul emotional este varful autocontrolului si ca esti puternic si te implinesti daca tu nu te implici emotional in nimic”, spun experții.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI