Artista de muzica populara Claudia Ghitulescu obisnuia sa se hraneasca cu ajutorul energiei publicului si a fanilor. Acum a ales sa invete cateva trucuri si miscari pentru a-si echilibra energia interioara proprie.

„Bineinteles, am venit la Ozana. O cunosteam de ceva timp si mi s-a parut interesant ceea ce imi propune. Am facut cateva sedinte, am vazut ca ma simt foarte bine si pentru mine e foarte importanta starea.

Starea mea sa fie pozitiva, sa fiu tot timpul vesela”, spune artista.

Terapia chinezeasca Qigong te ajută să te vindeci mai repede

Cu ajutorul tehnicilor deprinse, Claudia Ghitulescu a reusit sa se vindece mai repede dupa o operatie la genunchi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

„Sunt niste exercitii pe care le-am invatat de la Ozana. Le fac si cand sunt cu ea, si cand sunt acasa. Mi le-a descris cum sa le fac acasa si am vazut ca functioneaza si imi ocup timpul cu mine, si cu energia mea si cu mintea mea. Ma ocup de mine in perioada asta”, spune artista.

Aceste exercitii chinezesti ajuta, spun specialistii, la inlaturarea anumitor boli si chiar pot duce la vindecarea lor.

Terapeutul Ozana Bonta spune ca energia care va ajunge in fiecare parte a corpului o sa aduca beneficii atat pentru sistemul imunitar, cat si pentru aspectul fizic.

Qigong este o forma chinezească de meditatie, concentrare si miscare pentru cultivarea corpului si a mintii. Practica include exercitii de respiratie, miscari fizice si tehnici de meditatie. Chi inseamna energie si cung inseamna exercitiu.

Claudia a facut un ciclu de terapie care a ajutat-o sa invete sa respire corect si sa inlature energiile negative.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si