„Răsfățul și relaxarea nu sunt rezervate doar pentru doamne. În saloanele speciale, cățelușii au parte de un tratament SPA regesc, ce poate dura până la trei ore”, a transmis Simona Pătruleasa.

Tratamente SPA pentru necuvântătoare

Să facem ucnoștință cu Nicki, o cățelușă de numai 8 luni, pregătita pentru o nouă înfățișare. Nicki este pentru prima data la un salon de îngrijire, așa încât are parte de un tratament cu totul special: de la igienizare si pana la tuns ori cosmetica, nimic nu este exclus din procedurile ce ii vor fi aplicate.

Citește și: VIDEO- Cum arată o ședință de spa dedicată cățelușilor? Răsfățul absolut pentru necuvântăroare

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cei care au căței din rase mai mici ca dimensiune știu foarte bine ca obișnuința face diferența. Daca blănoșii sunt duși de mici in astfel de saloane, atunci su siguranță se vor bucura de fiecare procedura ce le este aplicata.
În cazul în care cățelul este spălat mai des acasă decât la salon, specialiștii au un sfat important pentru proprietari, astfel încât sa nu le rămână apă în urechi.


Iar odată finalizata spălarea, următorii pași sunt tunsul și cosmetizarea.
Pentru stăpânii cu o imaginație bogată sau pretenții extrem de ridicate, SPA-ul cățeilor nu se încheie odată cu cosmetizarea, ci continuă cu ceva mult mai complex: vopsitul blăniței.
Pentru a-și relaxa cu totul necantoarele, stăpânii acestora trebuie sa fie pregătiți sa plătească sume care pornesc de la 80 de lei si pot ajunge pana la 400, în funcție de talia patrupedului si de procedurile care i se aplica.
In cazul pisicuțelor, costurile scad la jumătate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: