Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Răsturnare de situație în ancheta de la Caracal. DIICOT vrea să apeleze la experți străini

Cand credeam ca se asterne praful peste ancheta de la Caracal, DIICOT arunca bomba. Nemultumiti de felul in care au fost analizate ramasitele umane adunate de langa padure, procurorii vor sa le trimita, in strainatate, la expertiza. Ca sa demareze procedura, au nevoie de alte probe biologice de la mama Luizei, insa femeia nu vrea sa mai coopereze cu cei pe care ii acuza de incompetenta. In disperare de cauza, autoritatile il cauta pe tatal biologic al adolescentei disparute.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ramasitele umane aruncate de Gheorghe Dinca in padurea de langa Caracal s-au dovedit a fi probe de nedescifrat pentru cei mai buni legisti din tara, ne transmit- printre randuri- autoritatile.

La doua luni dupa descoperirea fragmentelor osoase si acuzatii nenumarate aduse de familia fetei disparute, procurorii anunta- oficial- ca renunta la serviciile specialistilor de la INML si cauta- in strainatate- alte institutii, unde sa faca expertiza.

Citeste si: INML a descoperit că tatăl Luizei Melencu nu e părintele ei biologic! Reacția mamei este halucinantă

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

La scurt timp dupa demararea procedurii au aflat insa ca au mainile legate.

STELIAN IORDACHE- bunicul Luizei: Ne-am opus vehement.

Răsturnare de situație în dosarul Caracal. Mama Luizei e nemulțumită

Procurorii au dat buzna in casa Luizei de doua ori ieri seara, dar bunicul si mama au refuzat sa mai faca vreun pas in ancheta care se concentreaza- spun ei- pe moartea fetei, nu pe gasirea ei.

In fata procurorilor, femeia a declarat ca nu mai vrea sa le ofere alte probe ADN si ca expertiza- fie ea facuta in strainatate- nu ii va aduce fiica inapoi.

Anchetatorii nu s-au lasat pagubasi si dupa cateva ore, s-au intors in casa Luizei cu citatie. Nici asa n-au reusit sa o convinga pe mama fetei ca trebuie sa le ofere mostre ADN.

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Monica Melelncu a fost asteptata la sectia de politie din Caracal. Pentru ca nu a venit, risca sa fie adusa cu mandat. In acelasi timp, Parchetul General a deschis un dosar penal in rem privind modul in care specialistii INML au realizat analiza ADN, insa doar in cazul Alexandrei Macesanu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI