Chiar dacă părea că între Teodora și Moldo se înfiripă o poveste de dragoste, lucrurile bat acum pasul pe loc în ceea ce îi privește, astfel că Antoni a luat-o la întrebări pe brunetă. 

Antoni: „Ai avut parte în trecut de genul de bărbați ca Robi?”
Teodora: „Ce înseamnă genul de bărbați?”

Antoni: „Comportament, stil...”
Julia: „Păi dacă n-a avut ca Moldo, automat a avut ca Robi.”

De critici nu a scăpat nici Moldo, căci Patrick simte o urmă de lașitate din partea lui. Patrick consideră că indiferent de ce se întâmplă între Moldo și Teodora, tânărul trebuie să rămână în „Casa Iubirii”. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Robert: „Moldo nu e băiat rău, are calități.”
Patrick: „N-am zis că e rău. Eu văd.”
Robert: „E cu bun simț.”

Patrick: „Văd, dar nu dă dovadă de puțină lașitate că renunță și fuge acasă?!”

Citește și: Teodora, mărul discordiei dintre Moldo și Antoni! Cei doi concurenți și-au aruncat cuvinte dure: „Mereu ai pus-o pe fata asta într-o postură mai greșită.”

teodora casa iubirii, moldo casa iubirii, robi casa iubirii

Robi și Teodora, foarte apropiați! Momentul care i-a pus pe jar pe concurenții din „Casa Iubirii” 

În continuare, toată lumea vrea să afle dacă Moldo și Teodora au decis să pună punct oricărei apropieri, dar tânărul nu este prea dornic să dea detalii pe marginea acestui subiect, cel puțin nu fetelor din casă. 

Rebecca: „Vreau să știu: ați pus punct sau nu?”
Moldo: „Când vine doamna Andreea, o să știi.”

Spiritele s-au agitat foarte tare în casă la scurt timp după schimbul de replici dintre Moldo și Rebecca. Băieții și câteva fete au văzut pe conexiune că Robi și Teodora păreau foarte apropiați, aproape el furându-i brunetei un pupic. Ulterior, Virginia l-a atacat pe Moldo pentru presupusa lipsă de reacție. 

Rebecca: „Moldo!”
Virginia: „Moldo, ia uite, măi! Dar nu trebuie să zici nimic, că și dacă o pupă, tu oricum n-ai zice nimic.”

Citește și: VIDEO Dragostea plutește în aer în "Casa Iubirii"! Moldo și Teodora, sărut pasional în camera roșie, după ce concurentul i-a oferit un cadou:" Doamne, ce m-am emoționat"

teodora casa iubirii, moldo casa iubirii, robi casa iubirii


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si