Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Răsturnare de situație în cazul arestării lui Dani Mocanu

Dani Mocanu scapă ieftin deocamdată după acuzația de tentativă de omor. A fost arestat la domiciliu, în ciuda mai multor dosare penale în care este protagonist. Susține că el nu a lovit nici cu pumnul, nici cu piciorul în răfuiala din benzinărie. Cel snopit în bătaie a vorbit în exclusivitate pentru Știrile Kanal D despre clipele teribile.

Sorin Negru,

Dani Mocanu, acuzat de tentativă de omor, a părăsit tribunalul Argeș pe ușa magistraților! 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Nu vă bucurați prea tare că nu sunt la închisoare. Îmi cer scuze în fața dușmanilor mei, dar Dumnezeu nu le face pe plac”, spune Dani Mocanu.

Citeste si: Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că a primit bani de la cântăreț să tacă

„Orice minune durează trei zile. Singura minune ce ține de 12-13 ani sunt eu!”, mai spune interlopul.

Acesta e mesajul sfidător

Citeste si: VIDEO| Bodyguard-ul maneliștilor, celebrul interlop Box, cu poliția pe urme

pe care Dani Mocanu l-a transmis luna trecută, când judecătorii l-au plasat sub control judiciar după ce a amenințat cu un cuțit un tânăr într-un club.

Dani Mocanu a părăsit tribunalul Argeș pe ușa magistraților! 

Acum, când e acuzat de tentativă de omor și a fost arestat... la domiciliu- interpretul de manele a mai făcut un gest uluitor. A părăsit tribunalul Argeș pe ușa magistraților!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Se face dreptate, până la urmă asta este. A lovit fratele meu în disperare!”. „S-a autoapărat, a lovit în disperare... și încă o dată mii de mulțumiri instanței!”, a spus el atunci.

Fratele lui, Nando, nu a scăpat atât de ieftin. El a fost scos în cătușe- arestat preventiv pentru 30 de zile!

După ce a fost urcat în mașina poliției, tatăl, rudele și prietenii l-au aplaudat frenetic.

Imaginile bătăii dintre interlopi

Ancheta în care Dani Mocanu și fratele lui Nando sunt acuzați de tentativă de omor a pornit de la aceste imagini filmate săptămâna trecută într-o benzinărie de la ieșirea din Pitești.

Cei doi- laolaltă cu alți indivizi s-au luat la bătaie cu alți bărbați cu care avuseseră o dispută!

Citeste si: VIDEO- Bărbat snopit în bătaie de patru indivizi, în fața casei

În imagini se observă cum, la un moment dat, Dani Mocanu îl ține pe unul dintre rivali- iar fratele manelistului îl lovește fără milă.

Victima fraților Mocanu a depus joi plângere penală, pentru că o săptămână bărbatul a fost internat în spital. În tot acest timp, susține că Dani Mocanu ar fi încercat să-i cumpere tăcerea cu bani!

„Dani Mocanu m-a lovit peste piciorul de sprijin ca să cad jos. Nando m-a lovit cu țeava peste umăr, M-am ridicat, am reușit să plec din zona aia, să ies din conflict, dar nu am prea reușit, am fost ținut de Romario Mocanu și Dani Mocanu. Nando mi-a dat cu țeava pe spate. Tot încercam să plec de acolo și m-a ținut de braț și m-a lovit în cap, probabil să-mi ia viața.”, a mai explicat Ionuț Pletosu.

„Prin diverși interpuși mi-a oferte de sume mari de bani, 500-600 de mii de euro, pe care eu nu i-am acceptat. I-am spus din start că nici pentru milioane de euro nu accept, că a fost pusă în joc sănătatea și viața mea”, a completat victima fraților Mocanu.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Din ce văd pe la televizor, tind să cred că banii aceștia au ajuns prin alte părți", acuză Pletosu.

Dani Mocanu, așteptat de polițiști pe aeroportul Otopeni

După episodul violent- Dani Mocanu și fratele lui au plecat spre Napoli- iar când au revenit în țară- polițiștii i-au așteptat chiar pe aeroportul din Otopeni.

E adevărat că problemele cu legea se țin scai de manelist. Nu mai departe de luna trecută ar fi amenințat cu cuțitul un tânăr într-un club din Târgu Mureș.

În 2017- a fost prins la volan fără permis și a fost condamnat la 6 luni de închisoare- dar cu suspendare. A recidivat acum doi ani, dar dosarul încă se judecă.

În același an, numele lui Dani Mocanu apărea într-o amplă anchetă de proxenetism. Era acuzat că ar fi racolat și plasat tinere la prostituție. Nici aici nu s-a dat o sentință.

În 2019- a publicat o filmare în care instiga la ură împotriva femeilor și a primit o amendă penală. Iar acum doi ani numele lui a fost implicat în alt scandal- după ce a apărut în videoclip lângă un leul chinuit. Poliția a deschis o investigație pentru cruzime împotriva animalelor- dar cercetările nu s-au sfârșit nici acum.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI