Imaginile apărute pe rețelele sociale arată gheața și apa curgând pe străzile unui oraș italian după furtunile violente din zona Milano.

Puhoiul de apă cu gheață pare să măture totul în cale, iar angajații magazinelor din orașul italian încearcă din răsputeri să scoata apa din interior.

Peste 100 de persoane, rănite în furtuna cu grindină din nordul Italiei

Cel puțin 110 persoane au fost rănite în furtuna cu grindină, care a lovit o regiune din nordul Italiei și a făcut ca apa să curgă pe străzile din Seregno.

Grindina cu un diametru de până la 10 cm a lovit zona Veneto, potrivit președintelui regional Luca Zaia, citat de Independent.com.

O tornadă a fost, de asemenea, filmată vineri distrugând totul în cale într-o suburbie a metropolei Milano.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Seamănă cu un uragan din America, pare sfârșitul lumii", spune un comentariu pe pagina de socializare.

Imaginile publicate arată ceea ce pare a fi o mică tornadă în zona Gessate din Lombardia, la aproximativ 25 de km nord-est de Milano. 

Evenimentul meteo a avut loc vineri dimineața (21 iulie). Presa locală a descris în mod diferit fenomenul meteo, vorbind de „tornadă” sau „vârtej” în zona Milano.

Vremea la extreme în Italia

Locuitorii au filmat apropierea evenimentului meteorologic neobișnuit între Cernusco sul Naviglio și Gessate.

În Bubbiano, o suburbie din sud-vestul Milanului, o dubă a fost dusă într-un canal de vânturile puternice, șoferul reușind să scape din vehicul în ultimul moment.

Tornada a fost observată pe fondul vremii ciudate din Italia, unde grindina de mărimea unei mingi de tenis a lovit Veneția și alte zone din nord la mijlocul acestei săptămâni.

Râuri de gheață pe străzile unui oraș din Italia.

Râuri de gheață pe străzile unui oraș din Italia.

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si