Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Rava, la un pas de moarte din cauza drogurilor. Celebrul cântăreț a vorbit despre pericolele din spatele substanțelor interzise

Un nou cocktail de droguri, care poate duce la deces, face ravagii printre tineri. Despre substanțele extrem de periculoase a vorbit chiar unul dintre cei mai cunoscuți cântăreţi ai noii generații. Rava, pe numele său de scenă, a dezvăluit cum a consumat mai multe droguri amestecate care l-au dus în pragul morţii.

Maria Stiuca,

Rava, la un pas de moarte din cauza drogurilor

[Sursa foto: Capturi YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rava, cum este cunoscut în lumea artiștilor trap, a dezvălui recent, la un podcast online, că a ajuns să consume un cocktail de droguri extrem de periculos.

Celebrul cântăreț Rava, despre droguri și pericolele din spatele acestora

Rava povestește că a încercat unul dintre cele mai puternice amestecuri de substanțe interzise, care poate duce rapid la deces.

„Puteam oricând să mor! E moarte drogul ăla, nu știu cum am putut să îl iau!”.

Citește și: VIDEO |Un tânăr de 18 ani a murit după ce a fost accidentat de un șofer drogat și băut

Tânărul, urmărit de peste 200 de mii de oameni, spune că a decis să povestească iadul prin care a trecut tocmai pentru ca cei care îl admiră să nu ajungă consumatori și să cunoască riscurile aproape mortale ale substanțelor interzise. Din cauza consumului de droguri, artistul a ajuns într-o stare destul de gravă.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: Trei bărbați au fost prinși în timp ce încercau să introducă 800 de kilograme de cocaină în Australia

„Chestia aia te paralizează, nu mai simți nimic, nu simți durere, nimic.

La un moment dat, am făcut AVC, nu îmi mai simțeam gura, ochii, nu mai puteam să deschid ochii, unul era deschis, unul închis”, povestește Rava.

Citește și: 19 percheziţii pentru destructurarea unei grupări specializate în falsificarea de bani. Membrii grupării au plasat peste 72.000 de euro în bancnote contrafăcute

Fanii trapper-ului au speculat de mult timp că drogurile i-au pus stăpânire pe viață după ce au urmărit schimbarea lui fizică.

Sfaturile specialiștilor cu privire la consumul de droguri

Specialiștii spun că amestecul de substanțe pe care el l-a consumat este unul extrem de periculos. 

Citește și: Doi minori din Covasna au fost reținuți pentru pornografie infantilă și infracțiuni de viol

Cătălin Țone, expert antidrog, a explicat: „Ca și condusul unei mașini, frânezi și accelerezi în același timp. Sucombarea sistemului, situație gravă, organismul este bulversat, este lovit, este izbit de acest efect al drogurilor. În foarte multe situații, vorbim de AVC, de stop cardio-respirator sau alte lucruri grave”.
De-a lungul timpului, showbiz-ul a fost zguduit de mai multe decese din cauza supradozei cu droguri. Printre cei care și-au găsit sfârșitul se numără actorii Michael Kenneth Williams și John Adam Belushi și creatorul de muzică electronică DJ Rashad.

Citește și: Droguri plimbate în închisorile din țară

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI