Românii sechestrați în Cancun au căzut pradă în mijlocul unei operațiuni de amploare care vizează temuta grupare Rechinul. Autoritățile mexicane au anunțat că au blocat peste 100 de milioane de dolari din conturile infractorilor. Există și zvonuri că pe aeroportul din Cancun l-ar fi capturat pe aeroportul din Cancun pe Florin Răducanu- periculosul interlop care și-a asasinat rivalul în plină stradă!

Florin Răducanu- poreclit „Călăul”- a devenit unul dintre cei mai căutați infractori de peste ocean- după ce și-a împușcat în cap rivalul- un alt interlop din clanul Sadovenilor- într-o reglare de conturi mafiotă- pe o stradă din Los Angeles.

Citeste si: VIDEO -Sute de români,sechestrați ore în șir în aeroportul din Cancun

Recompensă de 1 milion de dolari pentru prinderea lui Răducanu

A fost pusă o recompensă de 1 milion de dolari pentru prinderea lui- care imediat după oribila crimă- a trecut granița în Mexic.

De câteva zile- autoritățile se pare că aveau informații că individul urma să se strecoare pe aeroportul din Cancun- iar ofițerii de frontieră nu ar fi avut voie să-l scape. S-ar putea să fie și acesta unul dintre motivele pentru care toți românii care s-au dus în vacanță acolo au fost sechestrați și au îndurat atâta chin.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO-Vacanța în Cancun s-a transformat în coșmar pentru 100 de români

Oficial- nimeni nu a confirmat că interlopul de 37 de ani ar fi fost capturat. Originar din Buzău- Răducanu era stabilit de câțiva ani în California. A făcut sute de mii de dolari din prostituție, cerșetorie și clonare de carduri. Iar mare parte din ilegalități erau comise pe teritoriul Mexicului.

De altfel- nu s-a sfiit vreo clipă să se laude cu viața de nabab pe care o ducea peste ocean. „Sărăciilor, sunați-mă în privat dacă nu aveți ce să mâncați acasă!”, spunea el.

Cum acționa gruparea Rechinu

E neclar și dacă individul are sau nu legături cu periculoasa grupare Rechinu- căci și banda e în mijlocul unei operațiuni de amploare a polițiștilor din Mexic- în colaborare cu agenții FBI- denumită Caraibe.

Concret- au fost blocate deja 79 de conturi bancare care aparțineau membrilor rețelei și în care erau peste 100 de milioane de dolari... procurați prin fraude- se pare. De an2i de zile infractorii goleau cardurile turiștilor- după ce au instalat dispozitive de citire a datelor pe bancomatele din hoteluri.

"Când iţi activezi bluetooth-ul pe telefon, vei vedea cum apar mai multe reţele de bluetooth de la alte telefoane.

Aceşti indivizi au folosit exact dispozitive bluetooth pe care le-au instalat în bancomate. Când cineva vine la un bancomat, introduce cardul şi codul PIN. Imediat, dispozitivul tip "broască" va trimite acele informaţii, prin reţeaua de bluetooth, către telefonul hoţului, care aşteaptă în apropiere", se spune într-o investigație Rise Project.

Prejudiciu uriaș: circa 200 milioane de euro

Liderul bandei- Florin Tudor- poreclit Rechinul și doi dintre partenerii lui au făcut averi uriașe în ultimii ani- reușind să ridice un imperiu imobiliar chiar și pe o plajă din Cancun... Se vorbește de un prejudiciu total de peste 200 de milioane de euro.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Rechinu a intrat în vizorul poliției mexicane încă din 2019- când a fost acuzat de port ilegal de armă. Atunci- din vila lui a fost confiscată o sumă uriașă de bani. El făcut o conferință de presă în care s-a plâns că a fost furat și torturat.

"În timpul arestării, am fost torturaţi fizic şi psihic atât eu, cât şi soţia mea şi fiul meu. Ne-au furat bunuri şi bani în valoare totală de 67 de milioane de pesos", spune Rechinu.

Presa mexicană scrie că autoritățile de acolo nu au vrut să spună deocamdată dacă au emis mandate de arestare pe numele indivizilor care fac parte din gruparea criminală care a înspăimântat Mexicul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: