Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Reacția Wizz Air la scandalul provocat de un român în avion

Un avion Wizz Air care se plecase din Londra cu destinația Bucureşti a fost redirecţionat, ieri, către aeroportul din Frankfurt, după un scandal izbucnit la bordul aeronavei. Compania a venit, vineri, cu precizări.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Zborul Wizz Air W6 3032, de la Londra Gatwick la București, din 12 septembrie, a fost redirecționat către Frankfurt, după ce s-a constatat că un pasager manifesta comportament necorespunzător și abuziv. Echipajul nostru de cabină a gestionat situația în conformitate cu procedurile”, se arată în comunicatul companiei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Căpitanul a luat decizia de a devia zborul spre Frankfurt și a solicitat intervenția poliției. Aeronava a aterizat în condiții normale, iar pasagerul a fost predat autorităților. Zborul a fost reprogramat pe 13 septembrie, ora locală 15:50. Pasagerilor afectați li s-a oferit cazare la hotel. Siguranța este prioritatea noastră principală, iar compania nu tolerează comportamentul abuziv față de pasageri și angajați”, se mai spune în textul citat.

Citeste si: VIDEO| Scandal uriaș într-un aeroport din România. 160 de pasageri s-au revoltat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI