Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Reacții după moartea unui primar pe treptele spitalului: „La Săveni, mori cu zile”

Primarul unei comune din Botosani a murit pe treptele spitalului din Săveni. Omul s-a simtit rău, a venit la spital, dar in lipsa medicilor a fost consultat de o asistentă si trimis acasă. Abia iesise pe usa spitalului, cand s-a prăbusit inconstient.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Primarului i s-a facut rau in timp ce era in localitate cu treburi administratirve. A mers la spital, dar camera de garda era inchisa, medicii si asistentele, oricum putini, fiind in concendiu. La fel si doctorul de pe sectia de medicina interna.barbatul si-a sunat rudele si le-a spus ca a fost consultat de o asistenta care i-a spus sa stea linistit. Omul a plecat sa isi continue treburile, dar a apucat sa mai faca doar cativa pasi.

„Domn' primar a venit la Săveni, avea treaba, îl durea în piept. S-a dus sus, i-a zis ca nu are nimic și când a coborât am înțeles că a căzut jos”, a povestit un localnic.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Localnicii spun ca de când s-a închis camera de gardă, foarte multi pacienti au fost nevoiti sa caute ajutor în altă parte. Multi dintre ei nu stiu nici macar la cine sa apeleze dacă se simt rău.

„La Săveni mori cu zile. Nu avem medic, camera de garda pana pe 7 e închisa. Medicii sunt în concediu toti”.

Echipajul SMURD chemat in ajutor a incercat sa-l resusciteze o ora, dar barbatul a murit.

Spitalul din Saveni a fost propus pentru închidere, insa din cauza distantei mari pana la următoarea unitate medicala, s-a renuntat la idee.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI