Venirea lui Criss în emisiune a încins și mai tare spiritele în „Casa Iubirii”. Antoni a pus ochii pe noua concurentă, iar Rebecca nu a ratat momentul. Între cei doi foști parteneri s-a iscat o discuție foarte aprinsă, în care a intervenit și Criss. 

Rebecca: „El zice că nu are inima disponibilă și după două zile o are?! Hai frate, ce teatru e ăsta?”

Antoni: „Ai ridicat puțin tonul și poate și s-a făcut sete. Te rog frumos, mergi până la frigider.”
Rebecca: „Mergi tu mai încolo, că ne deranjezi.(...) Tu vezi că ești pe cadru cu fata asta(n.red. Criss) și vorbești cu fosta?”
Criss: „Păi dacă nu taci din gură normal că vorbește cu tine.”
Antoni: „Ea e în stare să facă lucrurile astea zilnic, nu mă surprinde. Prefer să mă concentrez pe altceva și nu pe certuri și pe măscăreli d-astea.”

Citește și: VIDEO "E frumoasă". Bianca, primele semne de gelozie, după intrarea noii concurente în ”Casa iubirii”? Tânăra a observat imediat gesturile lui Patrick față de Criss

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

rebecca casa iubirii, antoni casa iubirii, criss casa iubirii

Rebecca, cu lacrimi în ochi! Antoni o pune la zid și o laudă pe Criss: „Mi se pare foarte feminină în răspunsuri, spre deosebire de Rebecca”

Antoni a făcut o comparație între Rebecca și Criss, iar discuția afectat-o pe brunetă.

Rebecca: „Tu n-ai pic de bun simț.”
Antoni: „Nu mă interesează, putem să vorbim așa toată conexiunea. Mie îmi place foarte mult cum îi răspunde Criss Rebeccăi, mi se pare că dă dovadă de mai multă maturitate. Mi se pare foarte feminină în răspunsuri, spre deosebire de Rebecca.”

După ce nu a putut să-și mai stăpânească emoțiile, unele dintre fete au consolat-o pe brunetă. 

Virginia: „Nu e ok, cel mai bine trebuie să evite. Fără amenințări, fără jigniri, fără nimic. E foarte urât. Gata.”
Bianca: „Tu cunoști adevărul și nu contează să îl știe nimeni altcineva. Tot ce trebuie să faci este să îți vezi de treaba ta.”

Între timp, Antoni a avut o discuție cu Teodora, care l-a încurajat să se apropie mai mult de noua concurentă. 

Teodora: „Eu zic să îți vezi de Criss. Mi se pare că și ea e pusă oarecum, din cauza lucrurilor ăstora, într-o ipostază...”
Antoni: „Și din cauza mea.”

Citește și: VIDEO "N-am zis că nu te vreau". Teodora face pasul decisiv spre Robi, în ciuda avertismentelor primite? Ultima discuție a celor doi clarifică totul

rebecca casa iubirii, antoni casa iubirii, criss casa iubirii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si