Rebelii Huti din Yemen au anunțat în urmă cu puțin timp că vor să își susțină cu orice preț și citez, frații oprimați din Palestina. Așa că vor declanșa o serie de atacuri asupra Israelului.

Unul dintre purtătorii de cuvânt ai grupării a anunțat că mai multe drone și rachete au fost lansate deja. Unele dintre ele balistice, cu o rază lungă de acțiune și o încărcătură superioară.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Tatăl lui Shani Louk, tatuatoarea ucisă de teroriștii Hamas, împăcat cu ideea că fata lui s-a distrat până în ultima clipă: "Nu a suferit"

Este important de precizat că acești rebeli hoți sunt susținuți de Iran și au mai revendicat până acum atacuri cu rachete lansate asupra Israelului. Unele dintre ele au fost interceptate însă de port avioanele americane, trimise în mediteraneana de est și nu și-au atins țintele.

De asemenea, presa irstraeliană anunță că comandantul unei forțe importante din gărzile revoluționare islamice din Iran se află în Liban pentru o coordonare o posibilă confruntare cu Israelul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si