In articol:
- "Meg 2: Trench este peste noi", noua poveste a monstrului din ape
- Cine este monstrul apelor, Megalodon?
Hollywood va da naștere filmului "Meg 2: Trench este peste noi". La 5 ani de la succesul "The Meg", Statham va fi din nou prins și intens afectat de capturarea rechinului gigantic, Megalodon. Monstrul apelor va fi ecranizat, din nou, pentru a demonstra fanilor imensitatea și puterea lui Megalodon. Premiera va avea loc mâine, 4 august, în toate
"Meg 2: Trench este peste noi", noua poveste a monstrului din ape
Jason Statham va fi continua legendarul "The Meg". Actorul va încerca din nou să captureze rechinul gigantic, presupus dispărut în urmă cu milioane de ani.
Trailer-ul oficial al filmului începe cu Megalodon care atacă niște dinozauri, în urmă cu 65 de milioane de ani, și continuă cu expediții ale scafandrilor la o adâncime de peste 25.000
Jason Statham își face apariția fugind de Magalodon și oprind monstrul care mai avea puțin și îl devora, cu piciorul. Pentru a păstra tradiția primului film, producătorii au ecranizat un perete din sticlă, al unui submarin, în ocean, unde Megalodon își va face apariția și va trezi spaima tuturor.
Pentru a păstra suspansul și intensitatea filmului, în trailer este ecranizată o luptă între Megalodon și Jason Statham. Cine va câștiga lupta din oceane?
Poți afla mâine, 4 august, la toate cinematografele din România.
Cine este monstrul apelor, Megalodon?
Creatura înfățișată în cele două filme a dispărut în urmă cu 3,5 milioane de ani, după ce a terorizat apele timp de peste 20 de milioane de ani.
Cercetătorii au declarat că rechinii Megalodon au fost cei mai mari rechini care au existat vreodată și unul dintre cei mai mari prădători marini.
Rechinii Megalodon au ajuns subiectul cercetătorilor în anul 1840, datorită dinților lor triunghiulari uriași, care sunt adesea fosilizați.
Numele „megalodon” înseamnă „dinte mare” în greaca veche, iar mărimea unui dinte de-al lui Megalodon aveau, de exemplu, 16,8 cm.
În prezent, cercetătorii și specialiștii nu au putut identifica sau crea din fosilele găsite, întregul corp al uriașului.
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
"Chiar nu avem prea multe înțelegeri despre cum arăta de fapt rechinul", a declarat Sora Kim, ecogeochimist la Universitatea din California, care studiază chimia dinților de Megalodon.
Din această cauză, cei care studiază rechinul Megalodon nu au ajuns la un punct comun în ceea ce privește talia pe care ar fi putut să o aibă uriașul din ape. Unii spun că Megalodonul ar fi avut dimensiuni cuprinse între 18 și 20 de metro, în timp ce alți cercetători sunt de părere că uriașul apelor ar fi avut maximum, dimensiunea de 15,3 metri.