Turiștii dintr-o stațiune populară din Europa au simțit fiori reci pe spate când au văzut un rechin de peste 2 m lungime apropiindu-se la doi metri de nisipul plajei.

Citește și: VIDEO. Un rechin filmat în portul Constanța. „Sunt buni și sănătoși pentru Marea Neagră”

S-a dat alerta în Gran Canaria, Spania, când a apărut rechinul-ciocan chiar lângă plaja turistică vizitată de mii de turiști.

Poliția spaniolă a distribuit imagini aeriene ale rechinului-ciocan în largul coastei Gran Canaria, iar plaja Melenara a fost închisă la scurt timp după ce "prădătorul marin" a fost văzut lângă mal.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Plaja din Gran Canaria, închisă pe termen nedeterminat

O plajă din Gran Canaria a fost închisă pentru scăldat după ce un rechin de peste 2 metri i-a îngrozit pe localnici și pe turişti.

În filmările apărute pe rețelele sociale se auzeau mai multe tinere țipând în timp ce peștele uriaș se apropia de țărm cu viteză, cu aripioarele sale semnalizatoare ieșind din apă, potrivit Mirror.

Gran Canaria este o insulă din arhipelagul "Insulelor Canare” (din Oceanul Atlantic), arhipeleag care ține de Spania.

Are o suprafață de peste 1.560 km², fiind a treia insulă din arhipelag după Tenerife și Fuerteventura. Gran Canaria constituie o comunitate autonomă a Spaniei.

Are o formă aproape circulară cu diametrul de circa 50 km. Lungimea totală a plajelor este de circa 136 km.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si