În imagini se vede chiar momentul în care șoferul este prins de polițiști, după ce rămâne blocat în coloana de mașini de pe bulveradul Magheru din Capitală.
Cursa a început pe o stradă din sectorul 1, unde bărbatul a fost oprit pentru un control. El le-a arătat agenţilor cartea de identitate şi le-a spus că a uitat acasă permisul de conducere.

Atunci, polițiștii i-au solicitat bărbatului să rămână în autovehicul până când vor efectua verificările necesare, însă acesta a pornit în trombă prin oraș. În cele din urmă bărbatul a fost blocat în trafic și prins de echipajele de poliție care îl urmăreau.

Bărbatul de 35 de ani a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere, unde s-a constatat că nu avea permis de conducere. În urma controlului corporal, asupra lui a fost găsit și un cuțit, iar poliţiştii au mai aflat ceva.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Bărbatul nu se află la prima abatere. El a fost eliberat condiționat în 2020, după ce fusese condamnat în trecut pentru furturi, ultraj și constituire de grup infractional.

A fost arestat acum pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără a deține permis.

Citeste si: Accident pe DN 1A. O persoană, rănită

Citeste si: VIDEO- Ambulanță răsturnată- o gravidă a ajuns de urgență la spital

Citeste si: Accident rutier la Buzău. Doi copii de 3 și 5 ani, răniţi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si