Imbracata extrem de sexy, Demi Rose a facut un pictorial incendiar in Las Vegas, imediat dupa despartirea de iubitul sau, Chris Martinez. Cu un costum din franjuri si in bikini, la care a asortat o palarie de cowboy si o pereche de cizme specifice fermierilor americani, regina Instagramului a pozat in fata camerei foto fara ca nimic sa tradeze situatia prin care trece.

Deocamdata nu se stiu cauzele despartirii frumoasei Demi Rose de iubitul sau dj ,insa cert este un lucru, cei doi au ramas intr-o relatie de prietenie si urmeaza sa se sustina reciproc in cariera.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Alex Zănoagă?! Cine i-a dat de gol pe cei doi

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu apropae 10 milioane de fani pe internet, Demi Rose si-a incantat fanii toata vara cu pictoriale senzationale. Una dintre sedintele foto care au starnit admiratia tuturor a fost cea realizata la o piscina din Los Angeles.

Atunci, tanara in varsta de 24 de ani a imbracat un costum de baie, intreg, de culoare auriu- metalic, cu catarame sub bust.

Formele voluptoase ale brunetei au fost puse in evidenta si de un alt costum de baie, de data aceasta din doua piese aurii.

Vedeta Instagramului s-a simtit in largul ei in fata camerelor foto, ca de fiecare data.

La fel s-a intamplat si in timpul altei sesiuni foto realizata in Tunisia. Acolo, Demi Rose a facut senzatie in costume de baie foarte sexy cu aplicatii de pietre semipretioase.

Citeste si: Reacția incredibilă a Deliei după ce a fost detronată de Carmen de la Sălciua în Trending, pe Youtube România, în doar câteva ore!


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si