Interesul actual pentru Regina Maria va fi vizibil şi în sălile de cinema! În luna noiembrie, se lansează filmul "Maria, Regina României"- o producţie realizată de un regizor italian, care se bazează pe fapte reale din istoria ţării noastre.

Departe de marile ecrane, obiectele care au aparţinut Familiei Regale, dar mai ales cele legate de numele Reginei Maria, adună tot mai mulţi colecţionari atunci când sunt scoase la vânzare.



ALIN COMŞA, directorul Institutului de Management al Artei: Regina Maria este o emblemă a României! Si aş spune că e un model în momentul de faţă dacă ar fi să te raportezi la un comportament care poate fi copiat.

Citeste si: A murit inginerul care a proiectat pasajul secret al Reginei Maria din Castelul Bran

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

De exemplu, această colecţie adună obiecte al căror preţ pleacă de la 50 de euro şi ajunge la 5.000 de euro.

Sigilul personal al Reginei Maria şi fotografiile care o înfăţişează au cel mai mic preţ.

În schimb, acest oracol cu desene şi cu semnăturile regilor şi reginelor costă 5 mii de euro. Iese în evidenţă şi un serviciu de linguriţe cu portretele membrilor Casei Regale.

ALIN COMŞA: De fiecare dată când am organizat astfel de licitaţii, am avut foarte mulţi colecţionari care şi-au dorit să aibă un obiect care a aparţinut Casei Regale, dar şi mulţi vizitatori.

Şi lumea modei se re-orientează către imaginea Reginei, semn că Maria a devenit un brand îadeăvăratul sens al cuvântului.



Recent a fost re-lansat pe piaţă un parfum a cărei imagine a fost chiar Regina Maria în urmă cu 100 de ani. Iar, la Paris, o promenadă poartă numele celei de-a doua Regine a României!

Citeste si: Maria, Regina care ne-a unit. Cea mai frumoasă faţă a diplomaţiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si