Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Reporterul de la Meteo a salvat o femeie care striga după ajutor dintr-o mașină înghițită de ape

Reporterul unei televiziuni americane care prezenta în direct situația inundațiilor din Atlanta a întrerupt emisia, vineri dimineață, pentru a salva o femeie care rămăsese blocată în mașina ei scufundată și striga după ajutor.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jurnalistul a înaintat prin apa adâncă până la piept și a reușit să o scoată pe femeie din mașina care se scufunda. Bărbatul a luat-o în brațe și a dus-o pe marginea șoselei.

Citește și: VIDEO Stare de urgență în Statele Unite! Uraganul Debby lovește Florida

Bob Van Dillen făcea o transmisie în direct din Atlanta în jurul orei 7 dimineața despre inundațiile pe scară largă cauzate de uraganul Helene, arătând un vehicul care a fost prins în albia viiturii.

Atunci a fost întrerupt de strigătele de ajutor ale femeii. Van Dillen i-a strigat femeii că a sunat la 911, iar mașinile de pompieri se aud în depărtare.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: O fetiţă româncă din Marea Britanie a înregistrat două recorduri mondiale pentru lungimea părului ei- antena3.ro

Dar, pe măsură ce sirenele s-au stins și țipetele ei au devenit tot mai puternice, Van Dillen a decis să ia măsuri și a pus capăt situației salvând-o pe femeie din mașina înghițită de apă.

Cel puțin 17 morți în SUA, în timpul uraganului Helene

Cel puţin 11 persoane au murit în Georgia, cinci în Florida şi una în North Carolina, după trecerea uraganului Helene, anunţă vineri oficiali americani, relatează AFP.

”Această furtună a fost ucigaşă. 11 decese au fost confirmate”, a anunţat vineri guvernatorul Georgiei Brian Kemp.

Una dintre victime făcea parte dintr-o echipă de salvatori, precizează el.

”Au fost cinci morţi legate de furtună”, a confirmat biriul şerifului comitatului Pinellas, pe coasta de vest a Floridei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI