Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Revelionul copiilor la Timișoara! Micuții s-au bucurat de petreceri organizate special pentru ei

Nu doar adulții s-au distrat în noaptea de Revelion, ci și cei mici! Părinții care au vrut să petreacă fără copii în noaptea dintre ani, au putut să îi lase la evenimente special organizate pentru ei. Mâncarea, joaca și distracția au fost bine puse la punct, astfel încât puștii nu au simțit lipsa părinților.

Maria Stiuca,

Revelionul copiilor [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu este serbată vreo zi de naștere, ci Revelionul copiilor! Această locație din Timișoara le-a oferit în noaptea dintre ani o seară dansantă și distractivă puștilor de toate vârstele.

Revelionul celor mici la Timișoara

25 de copii cu vârste între 4 şi 12 ani au petrecut Revelionul fără părinți. Cei mici au fost atât de ocupați cu jocuri, dansuri și activități interactive, încât nici măcar nu le-au simțit lipsa.
Organizatorii s-au asigurat că micuților nu le va lipsi nimic pentru o noapte memorabilă.

Citește și: VIDEO- Despărțiri grele în aeroporturi. Românii se întorc înapoi în străinătate

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Copilașii au parte de taur, disco, karaoke, niște tradiții de Anul Nou, multe altele, tatuaje semi permanente. Niște chestii extraordinare pentru copilași”, a explicat David Berivescu, organizator.
Revelionul i-a costat 380 de lei pe părinții care și-au lăsat copiii să petreacă până la ora 02.00

noaptea și aproape 500 de lei în cazul copiilor care au rămas până astăzi la prânz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI