Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Revine psihoza copiilor răpiți! Un individ care ar fi încercat să pună mâna pe o fetiță e în libertate

Psihoza copiilor rapiti a revenit in Capitala, dupa ce un parinte sustine ca fiica lui de numai 10 ani ar fi fost urmarita cu masina de un individ care ar fi vrut sa puna mana pe ea. Copila l-a recunoscut pe barbat in baza de date a politiei, printre zeci de agresori cu antecedente. Barbatul este cautat in toata tara, dar anchetatorii inca nu i-au dat de urma.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Era opt dimineata cand micuta era cat pe ce sa cada prada unui posibil agresor, dupa cum marturiseste tatal fetei. Barbatul le-a povestit anchetatorilor cum- martea trecuta- copila de 10 ani, care mergea la gimnastica, se indrepta spre troleibuz.

La un moment dat, ar fi simtit ca cineva o urmareste cu privirea. L-ar fi zarit pe barbat, dar si-a continuat drumul pana cand o masina a oprit langa ea.

„A lasat geamul în jos si a întrebat-o daca vrea sa o duca undeva. Fetita a spus nu si el a plecat în momentul ala. Mai circulau si masini pe acolo si probabil s-a razgandit. Cu cateva minute înainte, fetita mea il observase pe individ cum iesise dintr-o scara de bloc si o privea insistent si probabil el s-a dus unde avea masina si a ajuns-o din urma, pe parcurs".

Vlad Petrisor, reporter Stirile Kanal D: Imediat dupa incident, tatal si-a luat fiica de mana si a reconstituit traseul pe care l-a parcurs copila. A descoperit mai multe camere de supraveghere pe care le-a ridicat si adus anchetatorilor. Mai apoi a fost chemat impreuna cu fetita lui la sectia 25 de politie, unde au fost audiati.

Fetita l-a recunoscut pe presupusul agresor in imaginile surprinse de camerele de supraveghere, dar si in baza de date a politiei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Anchetatorii i-au aratat fotografiile a peste 70 de agresori cu antecedente si ar fi fost unul dintre ei, un individ de aproximativ 35 de ani.

Politistii il cauta, dar pana acum nu au dat de urma lui. Speriati, parintii copilei spun ca au renuntat sa o mai trimita la antrenamente si ca nu mai au curaj sa o lase singura nici macar la scara blocului.

Citeste si: Pastile de potență găsite în casa monstrului din Caracal

KEREN ROSNER, psiholog: Parintii, instinctiv, simt nevoia sa protejeze copilul, sa aiba grija de el. In urma evenimentelor din ultima perioada, este normal ca parintii sa fie mult mai vigilenti, sa fie mai atenti si mai precauti

In comunitate, s-a instaurat psihoza. Oamenii traiesc cu spaima ca oricand agresorul ar putea ataca din nou.

BUNICA: Sa fie cuminte, sa nu se urce in vreo masina ca se intampla atatea. Sa nu vina seara tarziu, sa nu intre in vorba cu oameni straini, altceva ce poti sa ii faci ca nu poti sta cu ei tot timpul de mana?

TATA: Fiind alte conjuncturi, alte relatii interumane, se intampla situatiile astea si nu mai poti sa lasi un copil pe strada singur. Cand ii dai drumul in strada, in oras, in lume trebuie monitorizat!

Cazul copilei de 10 ani a ajuns pe masa procurorilor, care fac cercetari pentru tentativa de lipsire de libertate.

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri incredibile: “Tatăl lui s-a spânzurat. Era alcoolic”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI