Un băiețel care a urinat într-o parcare din SUA a fost reținut de polițiști și a primit trei luni de probațiunie. El trebuie să scrie un eseu despre legenda baschetului american Kobe Bryant, ca pedeapsă pentru gestul său.

Citește și: El este tânărul mort în cumplitul accident din Suceava! Daniel avea doar 19 ani

Copilul Quantavious Eason, în vârstă de 10 ani, a fost arestat în Mississippi, după ce poliția l-a prins făcând pipi în spatele mașinii mamei sale, în timp ce aceasta se afla la biroul unui avocat.

Un avocat al familiei băiatului- care este un băiețel de culoare- a susținut că acesta nu ar fi fost urmărit penal dacă ar fi fost alb.

„M-am gândit că orice judecător sensibil va respinge complet acuzația”, a spus avocatul Carlos Moore.

Judecătorii au confirmat condamnarea copilului de 10 ani

Solicitarea avocatului apărării de respingere a cazului a fost respinsă de judecători, iar procurorii au amenințat că vor înăspri actualiza acuzațiile în cazul în care se va duce în judecată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Avocatul Moore a spus că nu a putut găsi un caz similar în care un copil primește o sentință similară pentru aceeași infracțiune, potrivit Sky News.

S-a declanșat un val de simpatie la adresa puștiului, oamenii din toate colțurile Americii au acuzat poliția de abuz.

Ce eseu trebuia să scrie copilul, după ordinul inițial al Poliției

„Nu cred că există un bărbat în America care să nu fi urinat discret în public”, a adăugat avocatul.

„A făcut pipi lângă mașina din spatele ușii – fără să se expună nimănui și să deranjeze pe nimeni”, a completat avocatul, citat de NBC News.

„Nu ar fi fost arestat, urmărit sau condamnat dacă ar fi fost de altă culoare, rasă, în afară de negru”, consideră apărătorii din justiție ai celui mic.

Citește și: Muncitor filmat în timp ce urinează peste ingredientele din care se face berea, într-o fabrică din China. Sortimentul de băutură se vinde și în România

Procurorii au ceurt inițial ca băiatul să scrie un eseu despre decența publică, dar judecătorul l-a schimbat într-un articol despre Bryant, deoarece tânărului îi place baschetul.

Mama băiatului din Mississippi

Mama băiatului din Mississippi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si