Patria păcănelelor pare că s-a mutat chiar în Videle, județul Teleorman, după numărul mare de săli de jocuri de noroc din centrul orașului.

Legea păcănelelor îi sperie pe împătimiții jocurilor

„Pe această stradă pietonală din Videle, pe o porțiune de doar câteva sute de metri, sunt nici mai mult, nici mai puțin de șapte săli de jocuri de noroc sau săli de pariuri sportive care au păcănele”,

a explicat Mădălina Bichir, reporter Kanal D.

Senatul a votat deja ca păcănelele să fie interzise în localitățile cu mai puțin de cinci mii de locuitori. Împătimiții jocurilor de noroc spun că n-ar fi rău ca păcatul să fie scos din localitate mai ales că au pierdut bani buni la aparate. Pe banca din fața sălii de pariuri s-au purtat discuții aprinse.

Citește și: VIDEO- Scenarii pentru creșterea pensiilor și salariilor. Cu cât se vor majora acestea

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Alții nu cred o iotă din viitoarea lege și sunt convinși că oriunde ar fi mutate aparatele dependenții vor juca în continuare.

„Și pe jos dacă-i pune să se ducă în mijlocul câmpului tot vor ajunge acolo pentru că asta este o dependență. Ajungi să-ți dai și ultimul leu din buzunar. Dacă ai zece lei de pâine alegi ori să-i dublezi să iei mai multe pâini, ori să nu mai iei nimic”, spune un localnic.

La câțiva kilometri de Videle, în comuna Botoroaga, de la birtul din sat nu puteau lipsi celebrele păcănele.

Aici, oamenii spun că e singura distracție care le-a mai rămas și nu sunt de acord în ruptul capului cu decizia parlamentarilor.

Cele mai recente studii arată că aproximativ o sută de mii de români sunt dependenți de jocuri de noroc și pariuri. Pentru unii a devenit chiar un stil de viață.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si