"Vino încoa'. Pune-te înapoi în genunchi. Mai dă dracu' să aud vreun comentariu despre mine? Nu. Sigur? Sigur!
Dacă mă întreabă cineva dacă am dat în tine, te joc în picioare. Ascultă-mă bine!", astfel era umilită copila.

O adolescentă și prietenele ei seamănă teroare

Cu o voce fermă și amenințătoare- ca cea a unui tartor, această minoră de numai 12 ani îi poruncește unei biete copile să îngenuncheze, apoi îi garantează că o va bate, în văzul prietenelor sale.

Una filmează, iar celelalte o susțin pe adolescenta parcă însetată de cruzime. Toate- se pare, fac parte din același grup de fete care au îngrozit o țară întreagă prin violența de care au dat dovadă.

Citeste si: VIDEO- Ce s-a întâmplat cu adolescenta care a snopit-o în bătaie pe eleva de 13 ani

"Băi, fato! Iți sparg capul!", era amenințată minora.
Politistii care au primit azi-dimineata aceste filmulete au aflat ca din acest nou ritual de umilire face parte aceeași adolescentă de 14 ani, reținută de polițiști dupa ce a scuipat-o si a batut-o pe o eleva. Nu se știe dacă a fost doar complice sau și agresor, dar polițiștii bănuiesc că și de data aceasta minora a sărit la bătaie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Cruzimea extremă a unor adolescente: Au snopit în bătaie o copilă

Mai ales că victima îngenuncheată este, se pare, aceeași copilă agresată de adolescentă în fața unui bloc, în luna iulie.


"Îi lași semne, Iza. Ai înțeles? Ai înțeles? Lasă telefonul jos! Te omor, ai înțeles? Aranjează-i părul, fată!", se încurajau agresoarele.

Mama fetei violente lucrează la un centru pentru copii

Adolescenta de 14 ani blamată acum de o lume întreagă provine dintr-o familie bună, iar ca o coincidență amară, mama ei este asistentă la un centru de îngrijire a copiilor. Tatăl susține că fiica regretă cele întâmplate.

"Ne cerem scuze familiei și ne punem în acea postură în care puteam să fim în partea cealaltă și conștientizăm gravitatea. Fata a regretat și conștientizează și și-a cerut scuze", a declarat tatăl agresoarei.

Prietenele fetei violente, probleme în familie

Nu același lucru se poate spune despre prietenele fetei, și ele agresoare sau părtașe în filmările violente.
Una dintre ele, în vârstă de 13 ani, a fost crescută de bunici, iar aceștia susțin că de când mama a luat-o în grijă, tânăra parcă și-a pierdut calea.
"", spune bunicul fetei.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Secretele criminalului în serie care a ars de vie o tânără de 17 ani

"Parintii, evident, au vina cea mai mare. Modelul oferit de parinti ori este foarte slab ori nu exista, atunci incepe sa primeze exemplul oferit de anturaj", atrage atenția Diana Carjaliu, psihiatru.

Potop de imagini violente cu adolescenți

De la izbucnirea acestui scandal în lanț unde protagoniste sunt niște minore pline de cruzime, în mediul online au început să apară și alte filmări parcă trase la indigo, din toate colțurile țării. Adolescenți care își îngenunchează victimele și le țin sub teroare. Toate aceste imagini sunt acum cercetate de oamenii legii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si