Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Robbie Williams le-a oferit o seara memorabila clujenilor

Celebrul star britanic a oferit un show de zile mari pentru peste 90 de mii de oameni aflati la Untold. Ultima noapte de petrecere la festival s-a incheiat in aceasta dimineata. Dupa patru zile de distractie, petrecaretii se vor intoarce acasa, deja cu gandul la anul viitor. Numarul participantilor a fost de peste 370 de mii.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lasati-ma sa va distrez, le-a spus Robbie williams celor 90.000 de oameni care-i strigau numele aseara pe Cluj Arena.

Artistul britanic a ridicat in picioare un stadion intreg si a oferit un show perfect. A fost spectacolul pe care toti festivalierii il asteptau si n-au fost dezamagiti. A cantat cele mai cunoscute hit-uri pe care le-a lansat pana acum.

Citeste si: Amenzi la Caracal. Șase persoane care au protestat în fața casei lui Gheorghe Dincă au fost amendați. Iată motivul

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Tânăr arestat preventiv după ce ar fi obligat, prin metoda "Loverboy", o tânără să se prostitueze, banii fiind însuşiţi de el

La un moment dat superstarul britanic si-a invitat tatal pe scena pentru a canta impreuna. Apoi a luat o tanara romanca din public si i-a dedicat o melodie.
Publicul a fost in delir. La concert a participat si primarul clujului, Emil Boc, care a transmis chiar live pe internet.

Robbie Williams a fost aplaudat minute in sir, dar n-a mai revenit pe scena la final. A preferat sa se distreze alaturi de echipa sa pe mixurile lui David Guetta.

Citeste si: VIDEO| Ce învață pensionarii clujeni la cursurile de informatică

Citeste si: Bunicii Luizei Melecu, declarații sfâșietoare

In ultima seara de petrecere la Untold cei mai buni dj-i ai lumii au urcat pe scena si au creat momente memorabile.

David Guetta, Martin Garrix si Nicky Romero au fost preferatii participantilor, care recunosc ca vor duce dorul noptilor albe petrecute la Cluj.
Dupa scena principala, cele mai reusite petreceri au fost in tramvaiul parcat langa stadion dar si la celelalte scene amplasate in parc. Dupa ce a concertat cu o seara inainte pe main stage, Danny Avilla a decis sa organizeze aseara o petrecere surpriza in tramvai.

Peste 370 de mii de oameni au fost prezenti anul acesta in cele patru zile la festivalul Untold, editia a cincea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI