Larisa i-a spus lui Robert că nu are încredere în Giuly și în sentimentele ei pentru concurentul din "Casa Iubirii", ci ar face doar un joc.

Citește și: "Mie îmi place să lupt cu un bărbat, nu pentru unul". Virginia, sătulă de nesiguranța pe care i-o oferă Robi? Cuplul celor doi a ajuns deja în impas, la o lună de când au dat o șansă iubirii/ VIDEO

Robert este măcinat de această "previziune" neobișnuită, iar Giuly a răbufnit cu privire la lipsa de argumente din partea "rivalei" sale.

Giuly iese la atac: Ce plictisitoare ești, Larisa!

Robert: Larisa, de ce ai ținut neapărat să-mi spui din nou că nu o să ajung bine cu Giuly?
Larisa: Ai uitat, ți-am dat și argumente. Nu mă trezesc să vorbesc așa, că am visat astă-noapte. Așa venise subiectul.
Robert: Larisa crede că nu are încredere în tine și în ce simți tu pentru mine și o faci doar așa.
Giuly: Când nu mai știi ce să zici, Larisa, spui "Bine". Hai, argumentează, spune! Ce plictisitoare esti, Larisa!

Intervine și Julia în "răfuiala" dintre fete

Larisa nu se intelege bine nici cu Robert. Aceasta l-a avertizat de nenumarate ori ca nu se va sfarsi bine relatia cu Giuly.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Se pare că, Giuly s-a săturat să tacă și să nu mai reacționeze, fiind agasată să îsi asculte rivala cum o critica continuu: ,,Ce plictisitoare esti, Larisa!", spune ea.

Intervine și Julia în războiul dintre fete. Ea sustine ca Giuly ar fi falsa in fata camerelor.

Julia susține că Giuly este falsă in fata camerelor.

Julia susține că Giuly este falsă in fata camerelor.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Giuly de la „Casa iubirii” se bucură de atenția fanilor care i-au făcut fanpage-uri speciale pentru ea și care-i transmit gândurile și susținerea lor zi de zi prin intermediul comentariilor.

„Cea mai serioasă și frumoasă”, „Super minunată”, „Ești bestială”, „Ești superba împreuna cu Robert”, „Giuly&Robert cei mai finuți și înțelepți! Succese mărețe întotdeauna, împreună! Vă ador!”, „Ce şi-ar putea dori Robert mai mult de atât, vă urez succes”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Giuly și Robert le-au primit de la fani, potrivit Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si