Giuly a fost vizibil marcată de discuțiile în contradictoriu cu Julia și Larisa, dar nu a vrut să recunoască inițial că este supărată. Robert a simțit că este ceva în neregulă și a vrut să afle mai multe.

Cei doi au ajuns să se simtă izolați în fața unui val de atacuri și de neînțelegeri cu privire la sinceritatea sentimentelor dintre ei.

Citește și: VIDEO. Giuly, atacată din toate părțile în "Casa Iubirii"! ”Ca să dea bine la public". Ceilalți concurenți l-au luat în vizor și pe Robert. Care cred ei că este planul celor doi amorezi?

Robert: Te-am văzut foarte supărată, ce s-a întâmplat?
Giuly: Nu s-a întâmplat nimic...
Robert: Ba, s-a întâmplat, că te cunosc. Ai fost tensionată după ziua de ieri.

Larisa, Robert și Giuly din Casa Iubirii 

Larisa, Robert și Giuly din Casa Iubirii 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sentimentele lui Giuly pentru Robert, puse sub semnul îndoielii de alți concurenți

Virginia l-a întrebat pe Robert cât de afectat este de faptul că unii dintre concurenții din Casa Iubirii o consideră falsă pe Giuly

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Sunt afectat, pe de o parte, pentru că nu este un mediu confortabil acesta, dar pe de altă parte nu sunt afectat pentru că știu că ea nu este falsă", spune

Robert.

Giuly crede că a găsit o soluție pentru a rezolva situația. Ea spune că poate să se demonstreze adevărul "fiind noi ce am fost în afară, să fim și aici'. "Eu știu ce simte Robert", a completat Giuly..

Patrick și Larisa au spus că îndoiala se referă la cât de sincere sunt sentimentele lui Giuly pentru Robert.

Giuly refuză să dea un răspuns ferm, iar Patrick se miră cu privire la situația creată: "Spuneți că nu vă înțelegem, dar acum suntem de un minut pe cadru și nu

înțelegem ce se întâmplă"

Giuly, ținta mai multor concurenți din "Casa Iubirii"

Giuly a fost  ținta mai multor concurenți, atât fete, cât și băieți! Nu doar Julia și Larisa o atacă, dar mai nou și unii băieți sar pe capul concurentei care vine din Italia și se exprimă mai greu în limba română.

Concurenta este atacată de băieți pentru modul rar în care se exprimă. Concurenta este exasperată că este mereu întreruptă când vrea să își explice acțiunile.

Cosmin este răutăcios și îi spune că are "virgulele" prea mari, trimitere spre pauzele largi pe care Giuly le face între propoziții.

Robert, afectat de atacurile din "Casa Iubirii"

Robert, afectat de atacurile din "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Captură KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si