Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Robert Negoiță mănâncă trei zile cu 46 de lei. Ce spun românii?

Robert Negoiță, primarul sectorului 3 al Capitalei, a declarat în timpul unei emisiuni că și-a cumpărat mâncare pentru trei zile cu suma de 46 de lei.

Redactia Stirile Kanal D,

Negoiță mănâncă de 46 de lei în 3 zile [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Câte zile poate trăi o persoană cu 46 de lei? Răspunsul.. trei. Dacă vi se pare imposibil, trebuie să știți că aceasta este declarația primarului sectorului 3. Pentru că Robert Negoiță nu a vrut să ne ofere și detalii, echipa Știrilor Kanal D și locuitorii sectorului 3 au încercat să dezlege misterul", a transmis Cristian Sabbagh.

Robert Negoiță mănâncă trei zile cu 46 de lei

"Am fost la un magazin de cartier... m-a costat 46 de lei și am cumpărat cât să mănânc 3 zile", a spus Robert Negoiță.

"N-a spus euro, nu?", a fost reacția unui român.

"Cred că parizer bagă la greu și cam atât", a fost reacția unui român.

46 de lei pentru 3 zile.

Adică aproximativ 15 lei pe zi. Încercăm să facem un meniu care să se încadreze în acest buget modest, dar, după multe calcule, nu reușim să găsim un răspuns. Cerem sfatul locuitorilor sectorului 3, poate știu ei secretul cumpărăturilor edilului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pe stradă n-am găsit răspunsul așa că ne mutăm în piață. Aici sperăm să aflăm ce putem lua cu cei 46 de lei care îi țin de foame timp de 3 zile primarului Negoiță.

"Nici fii-mea, la școală, nu ia banii ăștia 3 zile.

Pe bune! Îi dau 20 de lei pe zi!", a fost reacția unui român.

Ne plimbăm printre tarabe și analizăm prețurile. Ne consultăm cu vânzătoarele, o mâncare de cartofi cu salată ar putea fi soluția.

"Fără carne dragă! Carnea e scumpă!", a fost reacția unui român.

Fasole, mâncare de cartofi sau parizer sunt opțiunile care s-ar putea încadra în buget. Dar ce consumă exact primarul sectorului 3 de cei 46 de lei, nu am aflat.

Robert Negoiță nu a vrut să ne ofere detalii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI