Robert și Bianca din "Casa Iubirii" se îmbrățișează îndelung, iar imaginea nu îi cade deloc bine lui Marius care se află chiar lângă cei doi.

Citește și: VIDEO. Bianca din "Casa Iubirii", atacată de Cosmin. "M-am simțit aruncată în gard"

Marius privește uluit scena îmbrățișării dintre Robert și Bianca și se freacă la ochi ca să nu dea senzația că este deranjat de ceea ce vede.

Cum s-a ajuns la îmbrățișarea dintre Bianca și Robert

Bianca s-a retras într-un colț din casa băieților împreună cu Robert și Marius și le-a povestit despre situația neplăcută prin care a trecut în gala de duminică, unde a fost înțeleasă greșit

"Vreau să mă simt bine cu voi și să găsesc și eu o persoană cu care să mă înțeleg", le-a spus Bianca celor doi. 

"Ai venit în casa băieților, te simți tensionată aici? Simți că nu ești bine văzută, bine primită?", a întrebat-o Robert în timp ce s-a apropiat pe banchetă de vizitatoarea din casa fetelor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Ești foarte bine primită, Bianca", a completat el, iar Bianca a confirmat că simte asta. "Mă bucur, hai să-ți dau o îmbrățișare", și-a făcut curaj Robert.

Îmbrățișarea s-a prelungit (vezi video   min 5.30), iar Marius a făcut fețe-fețe:

Robert, încântat de caracterul Biancăi

În timp ce Patrick stătea de vorbă cu Giuly, Robert și Bianca au continuat destăinuirile departe de urechile celorlalți concurenți.

Bianca spune că vrea să îi arate concurentului cum este ea cu adevărat. 

"În casă apar tensiuni, e greu, nu-i așa de simplu", a spus Robert, iar Bianca i-a confirmat impresia: "În afară eviți persoanele cu care nu te înțelegi". 

Cei doi concurenți s-au înțeles foarte bine în legătură cu lipsa conflictelor din casă, amândoi fiind credincioși.

"Pentru mine sunt foarte importante persoanele lângă care mă aflu. Suntem cu un scop aici, iar Dumnezeu nu adună oamenii laolalt[ cu alte scopuri. Noi trebuie să facem cumva să ne înțelegem în colectivul ăsta", spune Bianca.

"Exact așa gândesc și eu. Nu ai cum să vii zilnic aici și să fie tensiuni", a completat-o Robert. 

Concurentul și-a exprimat și în trecut admirația pentru caracterul Biancăi, iar acum dă semne că este atras și fizic de ea.

Rămâne de văzut în ce direcție merge relația dintre Robert și Giuly sau dacă Bianca va simți ceva după apariția unui nou concurent în "Casa Iubirii".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si