Ștefan se pare că trăiește sentimente contradictorii în aceste momente. Situația generată de Aleyna după o postare pe rețelele sociale, în timp ce era la club, pare că ia, zilnic, întorsături neașteptate.

Băieții din "Casa Iubirii" sar în ajutorul lui Ștefan, oferindu-i sfaturi despre cum ar trebui să procedeze.

Robert se pare că este primul care îl învață pe concurent cum să abordeze situația. Îndemnul de a fi bărbat l-alăsat fără cuvinte pe Ștefan.

robert si stefan casa iubirii

Robert, sfaturi prețioase pentru Ștefan

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Sfaturi prețioase de la Robert, către Ștefan: "Fii bărbat!"  

Ștefan trece prin clipe de cumpănă în ceea ce privește relația lui cu Aleyna. În timp ce iubita sa susține că totul a fost o greșeală și o neînțelegere părerile celorlalți concurenți îl fac să se îndoiască.

Situația dintre el și Aleyna nefiind clarificată, se pare că îl aduce pe concurent în situația de a nu mai ști cum să reacționeze. Primul băiat care s-a oferit să îi dea sfaturi despre cum ar trebui să procedeze, a fost Robert.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Aleyna, prinsă între Marius și Ștefan, are parte de o cameră roșie neașteptată: "Ești nebun?!". Cine este băiatul care și-a dorit o întâlnire privată cu ea?

robert si stefan casa iubirii

Robert: "Fii bărbat! Balanța trebuie să fie în echilibru"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robert: Eu văd că tu ai niște intenții bune. Tu te-ai îndrăgostit de Aleyna, nu are rost să-m i spui. Ești îndrăgostit. Scurt și pe doi.

Ștefan: O am la suflet... O am la suflet...

Robert: Eu te văd și aici și în afară, nu mai are rost să-mi spui. Fii bărbat și gestionează situația corespunzător. Balanța trebuie șă-ți fie în echilibru, știi la ce mă refer? Aici e dragostea, aici e cum gândești tu. Dragostea e mare, dar să nu scadă și cum gândești tu!

Ștefan: Da, încă o chestie pe care lumea nu o știe despre mine. E că... da, poate ai dreptate cu chestia asta, că una e mai sus și una e mai jos, dar la un moment dat, mă deștept... Vine un declic și mă deștept! 

Robert: În viață te deștepți după ce te dai cu capul, așa se zice! Fă cumva să nu te dai cu capul, să te deștepți fără să te lovești..

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si