S-au încins spiritele din nou în Casa Iubirii. De această dată protagoniști sunt Roberta și Sebastian. După un schimb de replici mai aprinse, concurentul s-a ridicat de pe canapea și a plecat, mai ales că pe ecran apăruse mesajul că trebuie să revină în casa băieților.

"Nici acum nu ai bunul simț să mă pupi", i-a reproșat ea. Acesta a fost momentul în care Roberta, vizibil foarte supărată, a decretat: "Atunci se încheie aici tot, să știi! OK!".

Roberta s-a certat cu Sebastian și a decis să pună punct relației: Se încheie totul aici, să știi!

"Eu nu pot să fiu falsă. Dacă nu simt, nu pot să fac ceva, așa doar de dragul unei relații frumoase la televizor. Cum nici tu nu poți! Nu pot! Nu pot să fac ceva ce nu simt", a încercat Roberta să-i explice lui Sebastian, încă de la începutul discuției lor. "Acum, că plângi, eu o să fiu iar judecat și criticat că am stat pe canapea în loc să te împac", a replicat el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Citește și: „Am vrut să o rănesc. O să plec” Virginia, Robi și Andreea Mantea, întâlnire exploziv în camera roșie! Concurentul a recunoscut tot răul pe care i l-a făcut fostei iubite! Concurenta abia s-a mai putut opri din plâns

Întors în casa băieților, Sebastian și-a pierdut cumpătul în fața lui Robi, atunci când a fost întrebat ce s-a întâmplat.

Robi: Ce-ai, mă?
Sebastian: Bă, nu mai pot!
Robi: Ce s-a întâmplat? Zi! Vorbește cu mine. Ce s-a întâmplat?
Sebastian: Vreau să ies! Nu mai pot! Nu mai pot, efectiv! Nu mai pot! Nu mai suport nimic! Nu mai suport să stau aici, nu mai pot!
Robi: Hai să stai jos.
Sebastian: Bă, nu mai pot, jur! (n.r. începe să plângă)

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si