Concurentul din Casa Iubirii ar fi vrut ca prietenul lui să îi țină partea, dar Giuly nu este de acord cu ceea ce spune el. "Asta înseamnă să fii prieten? Să te susțină atunci când nu ai dreptate?".

Julia a intervenit și ea, reproșându-i lui Robi că s-a supărat degeaba și că nu are de ce să îi spună toate aceste cuvinte lui Robert.

Giuly a luat foc cînd a auzit de reproșuri îi face Robi iubitului ei: Asta înseamnă să fii șmecher?

Giuly Virginia si Julia Casa Iubirii

Robert: Noi ne-am completat, Robi, știi foarte bine asta.
Robi: Robert, ești un om bun, foarte bun, nu contest asta! Dar ești deștept pe bază de școală, nu pe bază de... afară. Înțelegi ce vreau să spun?
Robert: Așa!
Robi: Nu ai băiețeală! Înțelegi?
Robert: De ce nu am băiețeală?
Robi: Ăsta e punctul meu de vedere, asta cred eu.

Citește și: VIDEO A izbucnit iar scandalul între Rebecca și Antoni! "Hai, lasă-mă, gata!"- Bruneta a început să plângă și a plecat val-vârtej: "Ce sunt eu, câine?"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Citește și: VIDEO Discuție intimă între Teodora și Moldo în grădină. Ea: Nu a fost să fie!

robert robi casa iubirii cearta

Julia: Cum adică nu are băiețeală? Că nu e golănaș?
Giuly: Eu nu înțeleg de ce se ia acum de Robert... Doar pentru că nu i-a ținut partea atunci când nu avea dreptate sau cum? Că nu înțeleg! Asta înseamnă pentru el să fii prieten? Asta înseamnă să fii șmecher?

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si