Gagea și Alexandra au creat multe controverse în emisiune de când ea a intrat în ”Casa iubirii” pentru a-l recuceri.

Ba s-au vrut, ba s-au respins, ba și-au aruncat cuvinte grele, ba au lăsat uși deschise și pentru alții. Fapt care l-a deranjat enorm pe Gagea, având în vedere că Alexandra nu a refuzat o cunoaștere cu Patrick.

Citește și: VIDEO Gagea, foc și pară după alegerea șoc a Alexandrei: ”Nu știu ce să zic”. Nimeni nu se aștepta ca totul să ajungă în punctul ăsta, după lacrimile vărsate de concurent

Alexandra, între Gagea și Patrick, condamnată de Robi

Casa iubirii

Colaj foto cu Gagea și Alexandra

[Sursa foto: Captura video]

Iar de aici și până ca el să cedeze a mai fost doar un pas. Sensibil din fire, Gagea a izbucnit în lacrimi, iar când și-a văzut fosta parteneră în brațele lui Patrick, Gagea a fost la un pas de descalificare, având o ieșire nervoasă în emisiune.

Comportament despre care a vorbit acum cu Alexandra, cerându-și scuze față de ea. Iar ea, la rândul ei, i-a bătut obrazul, menționând că este supărată pentru ce vede iar.

Gagea: Nu mă simt foarte bine!

Alexandra: Păi să știi că nici eu nu mă simt, după discuția pe care am avut-o ieri și la felul cum tu mi-ai vorbit.

Gagea: Îmi pare rău că iar am accesat partea aia a mea, dar nu m-am mai putut controla.

Alexandra: Și te-am rugat...

Reacția brunetei nu a rămas, însă, netaxată. Iar cel care a luat-o în vizor a fost nimeni altul decât Robi. Vocal și sincer din fire, concurentul nu s-a sfiit în a-și spune părerea cu privire la ultime întâmplări din ”Casa iubirii”, în care protagoniștii sunt cei doi foști iubiți.

Robi este de părere că ea a greșit de data aceasta și o condamnă dur pe Alexandra pentru comportamentul ei față de Gagea, dar și pentru replicile pe care i le-a dat în cele mai sensibile

momente.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

El este de părere că, de fapt, Alexandra nu-l mai place și nu-l mai vrea pe Gagea, ci că atenția ei este acum toată îndreptată către Patrick.

În apărarea sa, Alexandra spune că și ea i-a iertat multe de-a lungul timpului lui Gagea și nu vede vreo catastrofă în atitudinea ei din momentul în care el plângea și era la un pas de descalificare, pentru că a spart un pahar, la nervi.

Fapt pe care Robi nu l-a pierdut din vedere, ci a ținut să sublinieze că abia acum Alexandra și-a spus cu adevărat părerea despre fostul ei partener.

Robi: Alexandra, eu cred că tu ai greșit.  Chiar nu sunt ironic. După ce că toată lumea îl face plângăcios, tu ești singura persoană de la care nu se aștepta să îi atingă coarda aia foarte sensibilă.

Gagea: Exact!

Robi: Tu te-ai răzbunat pe el făcându-l plângăcios, i-ai zis: ”Tu vorbești, care plângi pe aici din orice”.

Nu cred că era cazul să îi spui treaba asta.

Alexandra: Ok, nu era cazul, dar nici eu nu mă așteptam de la el la foarte multe chestii. Nici eu nu mă așteptam de la tine (nr. Gagea), singura persoană care spune că 90% sunt aici de emisiune. E foarte urât că vine din partea ta.

Gagea: Asta am simțit!

Robi: Tu crezi, în sufletul tău, la fel ca noi toți, doar că nu ai vrut să-l rănești până acum, iar acum i-ai confirmat treaba asta. Adică, ai aceeași părere despre el ca și noi.

Gagea: Tu știi că sunt sensibil în anumite situații și nu ar fi trebuit să accentuezi. Dar în fine, eu nu mă supăr pe tine pentru faza asta.

Alexandra: Dar eu m-am supărat pe tine pentru faza de ieri.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”- radioimpuls.ro

Casa iubirii

Colaj foto cu Alexandra, Gagea, Robi și Patrick

[Sursa foto: Captura video]

Citește și: VIDEO "Ești nesimțită". Deranjat de comportamentul Virginiei față de Patrick, Robi a răbufnit. Toți au rămas mască: "Pupă-te până o să te doară buzele"

Și mai mult decât atât, Robi punctează și faptul că, în timp ce Gagea plângea, Alexandra socializa și era în brațele lui Patrick, ceea ce lui nu i se pare deloc normal, ba chiar, asta ar putea fi o dovadă pentru Gagea, în ceea ce o privește pe ea și sentimentele ei față de el.

Robi: Femeia chiar a greșit. Alexandra, ție ți se pare normal ca fostul tău iubit să plângă acolo în spate, te-ai dus să-l calmezi și imediat după ce ai plecat te-ai dus și l-ai luat în brațe pe Patrick? Pe lângă faptul că nu ai dat doi bani pe el după ce a venit și și-a aruncat ecusonul, nu te-ai mai dus să vezi ce e cu el, ai rămas aici și te-ai dus cu Patrick pe scări.

Alexandra: Ok, poate trebuia să mă duc, dar pe moment, nu știu...

Robi: Pe moment nu te-a interesat.

Alexandra: Nu știam cum să procedez.

Robi: Eu nu insist pe chestiile astea, doar îi scot în evidență lui, că el crede că el a greșit și, de fapt, tu ai greșit acolo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si