Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Robi, sătul până peste cap de scuzele Teodorei! Și-a ieșit din minți când a auzit de ce nu vrea să ducă relația la un alt nivel: „Ce-mi face fetița asta!”

Situația dintre Teodora și Robi, din ce în ce mai tensionată. Întreaga casă încearcă să înțeleagă ce se petrece între ei.

Antonia Cioanca,


DISTRIBUIE
acest articol

După săptămâni întregi în care Robi a încercat să o convingă pe Teodora că are cele mai bune intenții în ceea ce o privește, bruneta nu pare că e dispusă încă să lase garda jos. Chiar dacă acum părinții Teodorei nu se mai opun, tânăra nu vrea să ducă relația la un alt nivel.

Teodora spune că are sentimente pentru Robi dar, pentru că nu îi arată acest lucru, el e disperat. Nu știe ce să mai facă și, mai ales, dacă să mai aștepte sau nu după brunetă.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Vila din centrul Capitalei în care a locuit Miss România 1931 a fost scoasă la vânzare. Cine a fost Erastia Peretz și cât costă casa ei- antena3.ro

Citește și: VIDEO „Nu-ți permit așa ceva!”. Robi tună și fulgeră! A răbufnit când a auzit ce a spus Teodora: „Vine băiat nou și...”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca: „Pe tine trebuie să te intereseze că ea simte.”
Robi: „Asta trebuie să mă intereseze pe mine? Că simte?”

Patrick: „Se vede pasiunea dintre Robi și Teodora cu ochiul liber și cu toate astea Teodora simte să-i pună bariere lui Robi.”
Teodora: „Ok, am simțit dar nu am vrut să fac asta (n.red. să-l sărute pe Robi). O să fac când o să vreau. Că nu am vrut.”
Julia: „Nu are încredere în Robi. A mai zis într-o gală. Îi e frică să nu ajungă în anumite ipostaze.
Nu are cum să-i demonstreze că se va schimba pentru că până, acum la fiecare deranj pe care l-a avut, a reacționat la fel.”

Patrick: „Dacă ăsta e Robi? Îl știm, e impulsiv. Teodora aparent îl acceptă așa cum e. Dacă vrei să îi câștigi încrederea trebuie să înaintați, pentru că voi dacă stagnați nu știți. Din ceea ce spui tu, nu are logică. Te blochezi aiurea.”

Teodora: „Nu m-am blocat cu nimic. Poate sărutul ăsta ar fi venit peste câteva zile.”
Robi: „Ce-mi face fetița asta.”

Când a auzit ce a spus Teodora, Robi nu a mai suportat și s-a ridicat de pe canapea. Extrem de deranjat de atitudinea fetei pe care o place, Robi nu știe cât și dacă să mai aștepte până când aceasta își va da frâu liber sentimentelor pe care spune că le are.

Citește și: VIDEO „Ai spus că tu vrei să îmbătrânești lângă ea”. Gagea, copleșit de emoții. Nu poate să o uite pe Alexandra? „Știam ce îmi doresc”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI