Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Romania, pe primul loc in preferintele de calatorie ale englezilor

Ar renunta oricand la o vacanta in Dubai pentru cateva zile petrecute pe plaiurile mioritice. Nu o spunem noi, ci englezii, care plaseaza Romania pe primul loc in preferintele lor de calatorie.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vincent este londonez si calatoreste in intreaga lume pentru afaceri. In cazul tarii noastre, insa, a luat in calcul sa petreaca timp si ca turist.

Vincent: Chiar le-am spus colegilor mei ca data viitoare o sa petrec cu siguranta cel putin doua zile sa vizitem putin mai mult orasul si sa descopar stilul de viata al romanilor.

Incantat de tara noastra si Eric spune ca vrea sa revina cat se poate de curand.

Majoritatea turistilor straini vin din tari care au o adevarata cultura a calatoriilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

ALEXANDRA MARIN- REPORTER KANAL D: Potrivit unui raport recent, tara noastra este pe locul 1 in preferintele britanicilor ca destinatie de vacanta. In ultimul deceniu, interesul lor in a vizita Romania a crescut cu peste 600%. Topul turistilor straini care viziteaza romania este completat de cei din Germania, Franta, Israel, Italia si Statele Unite ale Americii.

Ignacio a venit tocmai din Argentina, dar spune ca a meritat fiecare clipa petrecuta aici.

Ignacio: Luni am aterizat in Romania, acum calatorit prin Bucuresti, apoi am mers la Peles si Brasov.

O crestere a numarului de turisti straini este inregistrata in tara noastra inca din anul 2015, iar asta se vede inclusiv pe aeroport!

VALENTIN IORDACHE- PURTATOR DE CUVANT AEROPORTURI BUCURESTI: De la putin sub 10 milioane de pasageri, pana la aproape 14 milioane de masageri in 2018.

Anul acesta deja asteptam 15 milioane de pasageri.

Litoralul este cel mai important punct de atractie pentru straini, dar... cei care petrec mai mult timp in tara noastra fac tot posibilul sa viziteze cat mai multe orase. Companiile aeriene au inceput deja sa introduca noi curse catre Constanta. Blue Air de la Cluj, iar Tarom de la Satu Mare.

GEORGETA DINU- PURTATOR DE CUVANT TAROM: Incepand cu 18 iunie, cursele vor fi operate de doua ori pe saptamana, marti si vineri.

Durata unui zbor este de o ora si 40 de minute.

Anul trecut, in tara noastra au ajuns aproape 3 milioane de turisti straini.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI