„Mulți caută să scape de kilogramele acumulate de sărbători prin exerciții la sala de sport. Așa că mergem și noi să vedem ce ne recomandă specialiștii. Colega mea, Mădălina Lambrinoc, vine cu detalii. Bună ziua, Mădălina”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Exerciții după mesele îmbelșugate

Mădălina Lambrinoc: Doamnelor, domnilor, bun găsit tuturor! Cu răbdare și perseverență putem scăpa de kilogramele acumulate, însă, secretul știe Alexander Florescu.

Alex, o să-ți lansez o provocare și o să te rog să ne arăți trei exerciții pe care să le putem face cu toții, prin care să scăpăm de kilogramele acumulate.

Citește și: VIDEO- După mesele îmbelșugate de sărbători, românii se întorc la sala de fitness

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Alexander Florescu: Bineînțeles, 2024 este anul când cu adevărat trebuie să începem să facem mișcare. Dacă nu am reușit până acum să facem acest lucru este cazul să începem. Am pregătit, după sărbători, trei exerciții pe care le putem folosi în prevenirea kilogramelor sau, de ce nu, pentru a scădea kilograme pentru că, sunt sigur, marea majoritate a mâncat în exces. Începem cu pas, am dat înapoi și, alternativ, 15 repetări pe fiecare picior.

Următorul exercițiu: coborâm în genuflexiune, continuăm, la fel, 15 repetări. Luăm discul și în genul flexiune, depărtăm picioarele la o lățime, spatele drept, cobor în genuflexiune, mă ridic și împing brațele în față.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si