În locul treburilor gospodărești, bunicii stau cu orele pe rețelele de socializare și au devenit influenceri. Pe aplicația TikTok, bătrânii au o mare priză la public. Nu puțin sunt cei care au ajuns să se ia la întrecere cu vedetele atunci când vine vorba despre numărul de urmăritori, a transmis Cristian Sabbagh.

Românii, dependenți de rețelele sociale

TikTok i-a cucerit și pe cei în vârstă nu doar pe tineri.

Ajutați de nepoți, bunicii au prins repede la public și au devenit virali.

De un succes amețitor se bucură și bunica Lucreția are aproape trei sute de mii de urmăritori și peste cinci milioane de aprecieri. Cât e ziua de lungă, Lucreția se ocupă de treburile gospodărești asistată de fanii ei.

Cea mai virală bunică de pe TikTok este tanti Gherghina. La cei șaptezeci și cinci de ani, bătrâna a strâns aproape nouă milioane de aprecieri și este urmărită de șapte sute de mii de oameni. Cu astfel de rezultate în mediul online, nu este de mirare că bunica a îndrăznit să se dueleze cu Florin Salam.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nepoata i-a deslușit tainele internetului, iar de atunci tanti Gherghina a descoperit o nouă pasiune, cea de influencer.

Precum acești bunici, îndrăgostiți de TikTok sunt aproape nouă milioane de români. Statisticile arată că aceștia petrec pe aplicație în medie treizeci și două virgulă cinci ore pe lună.

La o distanță considerabilă se numără celelalte rețele precum LinkedIn, Snapchat și X. Același studiu arată că în România există peste optsprezece milioane de utilizatori de internet, iar dintre aceștia mai bine de treisprezece milioane utilizează rețelele sociale.

Citește și: Ireal! Un condiment pe care îl consumăm zilnic crește riscul de cancer la stomac. Datele îngrijorătare făcute publice de specialiști


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si