„Românii sărbătoresc Ziua Națională așa cum se cuvine cu muzică, bucate tradiționale și multă voie bună. Mergem și noi la Remeți, în județul Bihor, acolo se află colegul meu Claudiu Mihuț. Bună ziua, Claudiu și la mulți ani”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Distracție și voie bună de 1 decembrie la Bihor

Claudiu Mihuț: Bună ziua, bun găsit tuturor și la mulți ani, România! Este o atmosferă de vis aici, în Munții Apuseni.

Petrecerea a început încă de la primele ore ale dimineții și se va prelungi, cel mai probabil, până târziu în noapte. Majoritatea turiștilor au ajuns încă de ieri pentru a profita din plin de această minivacanță, iar proprietarii pensiunilor s-au pregătit din timp și i-au întâmpinat cu foarte multe surprize. Despre ce este vorba aflăm chiar acum de la doamna Rodica, proprietara pensiunii în care ne aflăm. Bună ziua! Ce fel de surpriză le-ați pregătit? Mă refer la cele gastronomice pe care le vedem pe masă.

Citește și: VIDEO- Mii de oameni asistă la parada militară de la Iași. Ziua Națională i-a adus pe toți împreună

Rodica: Bună ziua și la mulți ani tuturor românilor. Am pregătit din timp plăcintele tradiționale, mămăliga, bulzul din zonă, sarmalele cu afumătură, păstrăvul din mica noastră crescătorie, o pălincă tradițională și un vin de casă, bineînțeles.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Claudiu Mihuț: Văd și un ansamblu aici, care ar fi rolul acestuia?

Rodica: Rolul ansamblului este de a păstra tradiția. E ansamblul Odeea și păstrează tradițiile cu organizatorul care se ocupă de el. Turiștii care nu sunt din Bihor o să învețe să danseze.

Claudiu Mihuț: În regulă, mulțumesc foarte mult pentru precizări. Asta nu e însă totul. Turiștii care au ajuns aici vor rămâne până duminică.

Au ce să vadă în zonă pentru că aici există foarte multe peșteri dar și numeroase trasee ce merită parcurse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si