Cel care a postat roșia mutantă spune că producătorul de la care a cumpărat i-ar fi garantat că roşiile sunt româneşti si.... sănătoase.

„E o roșie de proveniență... nu e românească, că are coaja groasă și o roșie care a stat în depozit, undeva, cel puțin 3-4 luni de zile până a ajuns pe piață!
Am ajuns la 62 de ani și eu n-am văzut așa ceva și nu mi s-a întâmplat așa ceva”, spun producătorii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Fotografia cu roşia mutantă, postată recent pe retelele de socializare, îi şochează pe producători şi pe cumpărători deopotrivă!

„Astea sunt nasoale!
Sunt germeni în interiorul tomatei”, constată oamenii.

Roșii mutante pe internet. Au fost cumpărate dintr-o piață din Capitală

În faţa camerei de filmat sau pe ascuns, multi legumicultori ajung să recunoască, însă, că, în culturile de roșii, folosesc Ethrel, pentru a le spori creșterea.

„Dar se dă de ani de zile cu chestia asta! Se folosește în toată lumea și este un regulator de creștere și în America, și în Franța, peste tot se folosește, scrie pe el: regulator de creștere, deci nu e interzis”, spun legumicultorii.

Numai că Substanța Ethrel folosită mai ales la culturile de roșii este considerată toxică pentru consumator și interzisă în Uniunea Europeană. Stimulatorul de coacere se găsește, însă, pe piaţă la negru.

Cu toate aceste capcane pe care le găsim, e important să fim atenți la ce cumpărăm.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si