Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Rubrica de gătit cu Alina Laufer: Rețeță delicioasă de salată de vinete cu accent oriental

Se apropie weekendul și cu siguranța multe doamne se gândesc ce bunătăți să le mai pregătească celor dragi ai casei. Alina Laufer le vine în ajutor cu o rețetă delicioasă și ușor de preparat.

Redactia Stirile Kanal D,

Să crești mare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rețetă simplă și gustoasă de salată de vinete cu accent oriental

Alina Laufer: „Astăzi vom face o salată de vinete cu accent oriental, Baba Ganoush. De ce avem nevoie? Vinete, pastă de susan, tahini, pătrunjel, lămâie, usturoi, ceapă, rodie și ulei de măsline.

Haideți să trecem la treabă. Vinetele le băgăm la cuptor aproximativ 20 de minute la foc încins. Gata, avem o vânătă gustoasă și zemoasă, gata de a fi pusă în farfurie. Cel mai simplu este să scobim o vânătă coaptă cu lingura. Putem să tocăm conținutul sau putem să-l amestecăm cu o lingură. O să adăugăm sosul de susan, ulei de măsline.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

V-am spus că aici se îmbina aromele orientului, proaspete și de neuitat. Lămâie, vom aromatiza toată această salată cu puțină ceapă.

Sfatul meu este să folosiți o ceapă de apă, care nu are un gust atât de pregnant. Ceapa de apă are un gust mult mai dulce decât ceapa normală. Usturoiul este nelipsit într-o salată. Așezăm salata pe un platou și ornăm cu semințe de rodie, pătrunjel proaspăt tocat, ulei de măsline extravirgin și avem nu festin în farfurie.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI