Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ruby a apărut îmbrăcată în mireasă. Fanii, în deruta

Ruby a îmbrăcat rochia de mireasă. La apariția imaginilor, fanii nu au stiut ce sa creadă - a avut loc o nuntă sau cantareata a filmat un videoclip?

Iulian Ciurea,

Ruby în rochie de mireasă [Sursa foto: Libertatea]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ruby a făcut furori când a publicat pe contul sau de Instagram imagini î n care apărea îmbrăcată în rochie de mireasă, iar acela a fost momentul în care toată lumea a crezut că artista a spus DA și s-a căsătorit în secret.
„Eu l-am cerut pe Emilian.

Emilian nu vrei sa fii soțul meu? Si e ți-am dat în loc de inel, ți-am dat piesa!”, povestește Ruby.

Ruby s-a îmbrăcat în mireasă, iar fanii n-au mai știut ce să creadă

Fanii au ramas uimiti mai ales că presupusul mire nici nu se vedea în cadru.
De fapt cantareata a filmat videoclipul pentru cea mai recentă piesă a ei, „Unde”, o colaborare cu artistul Emilian, iar cei doi joacă rolurile principale: de mire și mireasa.


„Vezi, uite, mă bucur că sunt eu alesul. Și în piesă, si în videoclip ca mirele care a stricat toata nunta adevarata”, spune Emilian.

Ruby și Emilian, mireasă și mire în fața camerelor. Fanii, în delir

Ruby a aparut intr-o superba rochie de mireasa in timp ce paseste spre altar, in lumina stralucitoare a soarelui. Colaborarea cu Emilian a fost o premiera pentru cei doi.


„Eu trecusem printr-o perioada mai tumultoasa a vietii mele, o despartire si m-am lasat inspirat de toata treaba asta si mi-am lasat sa curga toate sentimentele pe chitara si pe foaie”, spune Emilian.
“Unde” este un single sensibil, despre acea dragoste care apare doar o singură dată în viață dar care are o poveste cu un final neasteptat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI