Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Rusoaica acuzată că și-a răpit propria fată din brațele soțului român a ieșit la atac

Rusoaica acuzatã ca si-a rapit propria fata din bratele sotului roman, pe care l-ar fi si batut- face declaratii în exclusivitate.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu documente si poze, femeie vrea sã demonstreze faptul ca, EA a fost lovita si umilita de barbat, înca din vremea în care fiica lor era un bebelus. Mai mult, Evgheniya declara ca, in ziua presupusei rapiri, sotul ei este cel care ar fi pornit scandalul. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

O rapire ca in filme ar fi fost pusa in scena, la Constanta, de mama rusoaica si de familia ei.

Sunt declaratiile facute de tatal fetitei la sfarsitul lunii trecute. Barbatul spunea atunci ca, pe data de 9 august, a fost atacat de sotia cu care se afla in porces de divort, chiar in fata blocului unde locuia alaturi de fiica sa in varsta de 4 ani. Micuta ar fi fost apoi rapita de Evgheniya si complicii ei.
Acum insa, sotia barbatului isi prezinta varianta ei asupra scandalului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Avarie la o magistrală de apă în sectorul 2 din Bucureşti! Bulevardul a fost inundat în doar câteva minute

Citeste si: VIDEO| Cine este bărbatul care l-a incendiat pe iubitul Oanei Radu! Alin Mihai a murit după trei săptămâni de chin

Citeste si: O bătrână de 74 de ani a născut gemeni! Mama femeii abia așteaptă să-i îngrijească pe micuți

Apoi rusoaica ar fi fost atacata fara mila. In zona in care a inceput conflictul si unde femeia spune ca ar fi fost lovita nu era nicio camere de supraveghere. Una era montata doar in unghiul unde se vede cum sotul este bruscat.

In zona in care a inceput conflictul si unde femeia spune ca ar fi fost lovita nu era nicio camere de supraveghere. Una era montata doar in unghiul unde se vede cum sotul este bruscat.

Iar mama a tinut sa ne arate documente si fotografi facute dupa ce ar fi fost batuta de sotul ei.

Cu toate acestea, rusoaica este cea cercetata penal. Potrivit unei hotarari judecatoresti domiciliul actual al copilului trebuie sa fie la sot. Iar barbatul vrea sa le demonstreze procurorilor ca a fost batut de sotie si de parintii ei veniti din Moscova in momentul in care i-a fost luata fiica.

Mama se lupta acum in dosarul penal pentru a-si demonstra nevinovatia si in procesul civil ca sa nu piarda copilul. Pana atunci, micuta a ramas in locuinta rusoaicei, in timp ce tatal incearca cu disperare sa o readuca la el acasa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI